σχέσεις

Σχέσεις: Αγάπη μου, γλυκιά! Σήμερα το μάθημα είναι “Γυναικεία Ψυχολογία και Φράσεις” και θα πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία.

Σήμερα, λοιπόν, πρόκειται να αναλύσουμε 4 φράσεις που λένε οι γυναίκες και στην πραγματικότητα άλλα εννοούν.

Σχέσεις: Ξεκινάμε!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Comment ❤ 5 Times and one lucky winner will get free shoutout. Like • Comment • Tag ___________________ -Success Quotes -Life Quotes -Dreams -Goals ___________________ Follow for more. @theclassyqueenz @theclassyqueenz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Women Quotes (@theclassyqueenz) στις

#ΦΡΑΣΗ_1 “Κάνε ότι θέλεις”

Μην τολμήσεις και κάνεις ότι σου κατέβει από το μυαλό. Τα πράγματα είναι απλά! Εάν έχεις κανονίσει πρώτα καφέ με τους κολλητούς και μετά έχεις κανονίσει ραντεβού με την κοπέλα σου, και της πεις ότι θα συναντηθείτε στο ραντεβού και εκείνη σου πει “κάνε ότι θες”… Πρόσεχε!

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φύγεις πιο νωρίς από τον καφέ με τους bros, να περάσεις να την πάρεις και να πάτε μαζί.

#ΦΡΑΣΗ_2 “ΟΧΙ”

Όταν μια γυναίκα λέει “ΌΧΙ”, σημαίνει ΟΧΙ! Απλή, ξεκάθαρη άρνηση για ότι κι αν έχει ακούσει από εσένα. Δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση και μα, μου, σου, του!

#ΦΡΑΣΗ_3 “Πρέπει να μιλήσουμε”

Όταν την ακούσεις να λέει την παραπάνω φράση, τότε φιλαράκι τα πράγματα είναι σκούρα σε όλες τις σχέσεις. Στην πραγματικότητα, δε θέλει να μιλήσετε, αλλά να μιλήσει μόνο εκείνη. Σου τα έχει πολλά μαζεμένα και πρέπει να μη βγάλεις άχνα!

#ΦΡΑΣΗ_4 “Δεν είμαι θυμωμένη”

Φυσικά και είναι θυμωμένη! Γι’ αυτό κάθε σου κίνηση θα πρέπει να είναι άκρως μελετημένη, γιατί έτσι και την εξοργίσεις λιγάκι παραπάνω, τότε σε βλέπω θαμμένο 10 μέτρα κάτω από τη γη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Relationship Goals 💗 ___________________ -Success Quotes -Life Quotes -Dreams -Goals ___________________ Follow for more. @theclassyqueenz @theclassyqueenz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Women Quotes (@theclassyqueenz) στις


Καλή ανάγνωση αγόρια μου!