Σχέσεις

Σχέσεις: Πολλές φορές έχουμε αισθανθεί τα λαμπάκια μας να βαράνε κόκκινα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσουμε το θυμό που αισθανόμαστε να μας καταβάλλει.

ad

Γι’ αυτό και μεις βρήκαμε 3 τρόπους που μπορεί να βοηθήσουν ώστε να διαχειριστούμε καλύτερα το θυμό μας.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

σε ξύπνησα..;; οχι οχι γτχς #κινητο #νευρα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλέξανδρος Τσουβέλας (@alexandros_tsouvelas) στις

#ΤΡΟΠΟΣ_1 Μέτρα μέχρι το 10′ πριν απαντήσεις

Ξέρουμε ότι πάνω στα νεύρα μας μπορούμε να κάνουμε πράγματα που μετά δε θα νιώθουμε περήφανοι γι’αυτά, αλλά 10′ αρκούν για να πάρεις τις ανάσες σου, να επαναπροσδιορίσεις τις σκέψεις σου και το κυριότερο να ηρεμήσεις προτού απαντήσεις ή πετάξεις κάνα τασάκι σε κανέναν (το τελευταίο δε στο συνιστούμε!).

#ΤΡΟΠΟΣ_2 Απομακρύνσου ευγενικά από τον χώρο

Εάν πάνω σε μια συζήτηση νιώσεις ότι δε μπορείς να διαχειριστείς τον εκνευρισμό και το θυμό που σου προκαλούν οι συνομιλητές σου, τότε βγες στη σέντρα και πες “Θα ήθελα λίγο να σκεφτώ αυτά που είπατε και θα επανέλθω για να συνεχίσω μαζί σας τη συζήτηση”. Πίστεψέ μας! Βοηθάει φουλ!

#ΤΡΟΠΟΣ_3 Φτιάξε μια εικόνα στο μυαλό σου που θα σε χαλαρώσει

Ναι! Σωστά διάβασες! Όταν καταλάβεις τα πρώτα σημάδια που μπορεί να σου ανεβάσουν την πίεση 0-100 στο άψε σβήσε, τότε καλό θα ήταν να φτιάξεις άμεσα μια χαρούμενη εικόνα στο μυαλό σου προκειμένου να ξεφύγει η σκέψη σου από όλα τα άσχημα σενάρια που μπορεί να σε εξοργίσουν ακόμη περισσότερο!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αυτό. #στιχακια #στοιχακια #στιχοι #σκεψεις #σκεψη #νευρα #συναισθηματα #συναισθημα #stixakia #stixoi #stoixakia #quotes #quotesaboutlove #quotesaboutlife #love #greekquotes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη everyone_has_a_dark_side13 (@everyone_has_a_dark_side13) στις

Να ξέρεις ότι όλα όσα είπαμε σήμερα δε γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη στις σχέσεις. Η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως!

Ad