Σχέσεις

Στις σχέσεις δεν θέλουν κόπο, αλλά τρόπο και για αυτό το citynow.gr είναι εδώ για να σας δώσει χρήσιμες συμβουλές και μυστικά για να μπορέσετε να ερεθίσετε εγκεφαλικά τον σύντροφό σας, που μεταξύ μας είναι το Α και το Ω.

ad

Ο εγκεφαλικός ερεθισμός δεν είναι κάτι τρομερό, απλά χρειάζεται κάποιος να ξεκλειδώσει την ενέργειά του που υπάρχει στο μυαλό και το σώμα μας και αυτό να μπορέσει να το μεταδώσει κιόλας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι πως δεν μπορείτε να πέσετε στο κρεβάτι με κάποιον και να έχετε κλειστά τα μάτια. Όσο φιλάτε τον άλλον ή κάνετε έρωτα θα πρέπει να έχετε ανοιχτά τα μάτια, όπως και εκείνος και το βλέμμα σας να γίνει ένα κατά τη διάρκεια της πράξης.

Πριν ξεκινήσετε να κάνετε έρωτα με κάποιον θα πρέπει να αρχίσετε να νιώθετε την ενέργεια του άλλου. Δοκιμάστε να τον ακουμπήσετε με το χέρι σας μαλακά σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Με αυτά τα αγγίγματα στόχος είναι να επικρατήσει ψυχική ηρεμία έτσι ώστε ο σύντροφός σας να ηρεμήσει, να χαλαρώσει και όπως και εσείς να παραδοθείτε στην ενέργεια που δημιουργούν τα σώματα.

Αυτό που είναι βασικό είναι πως και οι δύο θα πρέπει να δείξουν στον σύντροφό τους πως καταφέρνουν να περνούν καλά και μόνοι τους. Του δείχνεις πως αυτοϊκανοποιείσαι, τι σε διεγείρει και έτσι του δίνεις τη δυνατότητα και να ξέρει τι σε εξιτάρει, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως του δείχνεις πόσο οικεία νιώθεις μαζί του.

Και τέλος, αλλά όχι τελευταίο είναι τα λόγια. Ο σύντροφός σου πρέπει να νιώθει και πριν και κατά τη διάρκεια της πράξης πως νιώθεις. Πρέπει να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας με λόγια.

Ψιθυριστά λόγια στο αυτί ή πιο δυναμικές εκφράσεις κατά τη διάρκεια του σεξ, δημιουργούν ένα απίστευτο εγκεφαλικό ερέθισμα στον σύντροφό μας.

Αυτά είναι μόνο λίγα από τα μυστικά για να διεγείρεται σεξουαλικά τον εγκέφαλο του συντρόφου και έτσι οι σχέσεις να απογειωθούν.

Ad