Σχέσεις

Οι σχέσεις είναι τόσο ρευστές την περίοδο που ζούμε και για αυτό το λόγο υπάρχουν μερικοί τρόποι και τεχνικές έτσι ώστε να διαβάζουμε τους ανθρώπους και να καταλαβαίνουμε γρήγορα τις προθέσεις τους.

Για να μπορεί κάποιος όμως να διαβάσει τους άλλους θα πρέπει να ξέρει πρωτίστως να ξέρει να διαβάζει τον ίδιο του τον εαυτό και αυτό δεν είναι πολύ εύκολο, αλλά αντιθέτως σπανιότατο.

Επίσης, θα πρέπει να μπορείτε να διαβάζετε την εικόνα ενός ανθρώπου πριν ξεστομίσει το παραμικρό. Πολλές φορές θα δείτε ότι η εικόνα δεν έχει καμία σχέση με την ουσία. Η λεζάντα μπορεί να μας μπερδέψει.

Η γλώσσα του σώματος είναι βασικό στοιχείο. Η κατεύθυνση του σώματος του άλλου δείχνει και τις προθέσεις του. Εάν ένας άνθρωπος θέλει να νιώσει καλά μαζί σας και θέλει να σας δείξει ότι είναι θετικός απέναντί σας τότε θα γέρνει προς το μέρος σας, ενώ σε αντίθετη περίπτωση τα μαντάτα δεν είναι καλά.

Επίσης ο τόνος της φωνής δείχνει σημαντικά πράγματα. Η φωνή μπορεί να σου δείξει τις προθέσεις του άλλου. Μία σταθερή φωνή και ζεστή μπορεί να σου δείξει πως αυτός που έχεις απέναντί σου σε αντιμετωπίζει θετικά. Εάν ο άλλος όμως έχει μια φωνή πολύ σιγανή που ο ήχος ίσα που βγαίνει ή μία βροντερή φωνή στα όρια να φωνάζει τότε αυτό σημαίνει πως θέλει να σε απομακρύνει.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Στις σχέσεις επίσης πρέπει να προσέχουμε το χαμόγελο του άλλου. Το χαμόγελο μπορεί να είναι αληθινό, κοινωνικό ή ψεύτικο. Και εσύ πρέπει να τα αναγνωρίσεις για να εντοπίσεις τον πιθανό τοξικό άνθρωπο.

Στην αρχή το σίγουρο είναι πως πρέπει να παρατηρούμε πολύ προσεχτικά ακόμα και την παραμικρή κίνηση του άλλου. Μία μικρή διαφορά στη στάση του σώματος ή στη φωνή ή μία σύσπαση στο πρόσωπο μπορεί να σημαίνει πολλά και πρέπει να εντοπίζονται άμεσα έτσι ώστε να ξέρετε τις προθέσεις τους.

Τσέκαρε κι αυτό:

GNTM : Πότε κάνει πρεμιέρα