σχέσεις

Οι σχέσεις βρε αγάπη δε χτίζονται έτσι απλά με το “Καλημέρα”! Οι σχέσεις θέλουν τσαχπινιά, κόπο και χρόνο!

Μπορεί να βγήκατε ένα ωραίο ραντεβού, να μιλήσατε για όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά πρόσεχε με τα μηνύματά σου!

Τί εννοούμε;

Απλά είναι τα πράγματα στις σχέσεις.

Όταν πρόκειται να του στείλεις μήνυμα, πρέπει να ‘σαι και να δείχνεις κουλ, γιατί σήμερα τα πράγματα είναι ζόρικα!

#1. Μην του στέλνεις κατεβατά!

Αγάπη μου, εντάξει, περάσατε καλά! Μπορεί να έγινε και κάτι παραπάνω από φιλιά και αγκαλιές, αλλά κάπου όπα! Μη γίνεις αυτά που κοροϊδεύεις! Στείλε ένα ωραίο τυπικό μήνυμα που θα λέει ότι πέρασε όμορφα και ένα καληνύχτα! Πίστεψέ μας… ΑΡΚΕΊ!

#2. Μην τον απειλείς!

Εάν του στείλεις πρώτη μήνυμα και δεις ότι δεν απαντά για κάμποση ώρα, μην τα πάρεις στο κρανίο! Διαχειρίσου το, και το κυριότερο μην αρχίσεις να τον ρωτάς που είναι και τι κάνει, γιατί δεν απαντά και τέτοια. Θα κόψει πέρα! Και το κυριότερο.. ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ! Για παράδειγμα, μη γυρίσεις και του πεις να μην τολμήσει να επικοινωνήσει ξανά μαζί σου, γιατί το ‘χασες το κορμί πατριώτη!

#3. Μην απαντάς κατευθείαν!

Αγάπη μου, οι άντρες ξέρουμε πως λειτουργούν! Μακάρι να πετύχεις την εξαίρεση! Αλλά, παιξ’ το και συ λιγάκι υπεράνω. Όταν σου στείλει, μην ανοίξεις το μήνυμά του και του απαντήσεις κατευθείαν! Αυτό θα σημαίνει ότι τον θες πολύ κι ίσως ο εγωισμός του να φτάσει στα ύψη! Ασ’ τον λίγο να καίγεται!

#4. Μην τον περιμένεις αιώνια!

Εντάξει, του έστειλες μήνυμα για να δεις εάν θα κάνετε κάτι το βράδυ, αλλά εάν δεις ότι δεν απαντάει για κάμποσες ώρες… Πάρε τηλ την κολλητή και βγείτε για ποτάρες και κουτσομπολιά!

Ελπίζουμε οι συμβουλές μας να σου φάνηκαν χρήσιμες και να δεις το προσδοκώμενο αποτέλεσμα όταν τις χρησιμοποιήσεις γιατί είπαμε οι σχέσεις είναι δύσκολες. Και εάν τα πας καλά να μας καλέσεις και στο γάμο ε!