Σχέσεις

Οι σχέσεις πρέπει να μη μας κάνουν τη ζωή δύσκολη κάθε ώρα και λεπτό και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, πως αν δεν προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το ενδιαφέρον του συντρόφου μας «ζωντανό» (και αυτός το ίδιο), δε θα έχουμε τα αποτελέσματα τα οποία θέλουμε!

Θέλεις να τον κάνεις να σε σκέφτεται όλη μέρα και να μην μπορεί να σταματήσει να σου λέει πως ανυπομονεί να σε δει; Υπάρχουν κάποια tips τα οποία ίσως σε βοηθήσουν να πετύχεις τον σκοπό σου!

#1. Στείλε στο αμόρε μια αισθησιακή φωτογραφία σου ενώ είναι στη δουλειά! Μην τα δείξεις όλα γιατί δεν υπάρχει λόγος… Ένα βλέμμα είναι αρκετό!

#2. Προετοίμασε ένα ερωτικό δείπνο και σέρβιρε τα πάντα εσύ φορώντας μόνο τα απαραίτητα! Θα σκέφτεται το concept για έναν μήνα τουλάχιστον.

#3.Πάρτον τηλέφωνο με βίντεοκληση και δείξ’του τα νέα εσώρουχα που πήρες!

#4. Φύγε από το σπίτι του και άφησε ένα μήνυμα στο ψυγείο του τύπου… «Το βράδυ θα δεις μια άλλη πλευρά που θα σου αρέσει ακόμη περισσότερο».

#5.Μην του στείλεις μήνυμα όλη μέρα! Ακόμη και αν σου στείλει! Και ξαφνικά το βράδυ πάρτον τηλέφωνο και πες του πως όλη μέρα τον σκεφτόσουν και πως θα ήθελες να έρθει να σε βρει στο σπίτι σου… Και υποδέξου τον αναλόγως και όχι με πιτζάμες! Θα λυσσάξει!