Σχέσεις

Όλες οι σχέσεις περνούν από διάφορα στάδια αλλά το τελευταίο διάστημα, για κάποιον περίεργο λόγο, όλο και περισσότερα ζευγάρια βρίσκονται σε μια κατάσταση… complicated!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η αλήθεια είναι, πώς οι καταστάσεις οι οποίες είναι “μπερδεμένες” δε θα έπρεπε να αφορούν κανέναν άνθρωπο διότι όταν ξέρεις τι θέλεις, πως το θέλεις και γιατί το θέλεις, όλα θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρα. Επειδή, όμως οι περισσότεροι δε θέλουν να αφήνουν τα σίγουρα για να ζήσουν αυτά που πραγματικά επιθυμούν, προτιμούν να μένουν εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση βάζοντας έναν τίτλο τον οποίο στην ουσία του κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει.

 

Υπάρχουν κάποια κόλπα τα οποία μπορείς να βάλεις μπρος με. τόλμη και να απεμπλακείς από την complicated κατάσταση ΑSAP :

Σχέσεις – #1.Μίλα ειλικρινά 

Αποκάλυψε τα “θέλω” σου και απλά ζητά αυτό που θες.Αν δεν πάρεις αυτά που ζητάς,  τότε, λυπάμαι. Προχωράς παρακάτω και απλά βρίσκεις κάτι το οποίο θα ικανοποιήσει την ψυχή σου.

#2.Κράτα αποστάσεις 

Οκ, μπορεί να μην ξέρεις τι ακριβώς θέλεις! Αν αυτό ισχύει, τότε πρέπει να κρατήσεις τις αποστάσεις σου μέχρι να καταλάβεις ποιο είναι το ζητούμενο σου! Το ίδιο ισχύει και για την αντίπερα όχθη.

#3.Μην μπλέκεις με άλλους 

Όταν μια κατάσταση είναι complicated, ένα από τα πρώτα πράγματα που τείνουν να κάνουν σχεδόν όλοι, είναι να βρίσκουν ένα άλλο πρόσωπο για να δουν αν μπορούν να κάνουν τσαχπινιές και να τα έχουν όλα. Έλα, όμως, που αυτό είναι απαράδεκτο! Κάτσε να τα βρεις με τον εαυτό σου και μετά ξεκαθάρισε.

Τσέκαρε και αυτά: