Σχέσεις

Το 2022 τελείωσαν πολλές σχέσεις οι οποίες δεν ήταν γραφτό να συνεχίσουν! Κάποιες έληξαν άδικα, κάποιες έληξαν για να είναι σε καλή ψυχική κατάσταση και τα δυο “μέλη” και κάποιες έπρεπε να λήξουν γιατί μπορεί να δημιουργούσαν προβλήματα τα οποία δεν ήταν αντιμετωπίσιμη.

Όπως και να έχεις, το 2023 θα είναι η χρονιά η οποία θα κάνουμε σχέση με τους δικούς μας όρους και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκμεταλλευτεί και να μας φερθεί σαν να μη μας αξίζουν τα καλύτερα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αν είσαι σε φάση που θέλεις να αλλάξει η ζωή σου το 2023 και να κάνεις πράγματα τα οποία θα σε κάνουν χαρούμενο/η, τότε θα πρέπει να εξετάσεις πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους θέλεις να κάνεις σχέση!

Υπάρχουν κάποια tips τα οποία θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς λίγο καλύτερα τα πράγματα!

#1. Αυτοπεποίθηση 

Μια σχέση δε θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση σου αν δεν έχεις σκοπό εσύ να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου! Πρέπει να μάθεις να δημιουργείς στον εαυτό σου την κατάσταση της αυτοπεποίθησης και να μην περιμένεις από έναν σύντροφο να σε κάνει να νιώθεις καλά επειδή έχεις ανασφάλειες!

#2.Οι εφαρμογές γνωριμιών δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση 

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές μέσω των οποίων μπορείς να βρεις έναν άνθρωπο για να κάνεις τσαχπινιές αλλά πρέπει να καταλάβεις πως δεν είναι όλοι για σχέση. Να είσαι ειλικρινής και να επικοινωνείς τα θέλω σου για να μπορείς να κάνεις εύκολο ξεσκαρτάρισμα.

#3.Να μην υψώνεις τα τείχη 

Πολλοί από εμάς υψώνουμε τείχη όταν συναντάμε έναν άνθρωπο που μπορεί να μας αρέσει!

#4. Κάνε μια λίστα με αυτά που θέλεις 

Γράψε σε ένα κομμάτι χαρτί όλα όσα θέλεις από έναν σύντροφο! Με αυτό τον τρόπο θα ξέρεις αμέσως πώς ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου δε σου κάνει ή είναι αυτό που θες!

#5. Άλλαξε στέκια 

Πηγαίνεις στα ίδια μέρη συνεχώς! Ήρθε η ώρα να αλλάξεις και θα δεις πώς θα ανταλλάξεις γνώμες και απόψεις με νέο κόσμο που ίσως σου κάνει για κάτι περισσότερο!

Τσέκαρε και αυτά:

Πρωτοχρονιά 2023 : Η Νέα Ζηλανδία και το νέο έτος

Άντριου Τέιτ :Όλα όσα πρέπει να ξέρεις – Το βιογραφικό