Σχέσεις

Ενώ θα περίμενε κανείς πως οι σχέσεις θα είναι ένα από τα πιο απλά πράγματα στον πλανήτη, όσο περνά ο καιρός, αντιλαμβάνομαι πως είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα tasks που έχουμε κληθεί να φέρουμε εις πέρας σε αυτή τη ζωή. Και συνεχώς σκέφτομαι πως κάτι κακό έχω κάνει στην προηγούμενη ζωή για να υπάρχει τέτοιος προβληματισμός.

Κορίτσι γνωρίζει αγόρι (αγόρι γνωρίζει αγόρι, κορίτσι γνωρίζει κορίτσι, έτσι συμβαίνει στις ανθρώπινες σχέσεις) και ξεκινούν να έρχονται σε επαφή! Και εσύ ξαφνικά αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι κάποια vibes αλλά δεν έχεις την σιγουριά μέσα σου και αναρωτιέσαι αν πρόκειται για φλερτ ή για το απλό και κοινό σε όλους hanging out.

Πώς θα καταλάβεις πως σε φλερτάρει:

#1.Σε ότι και αν αναρτήσεις στα social media, θα σου κάνει like! Και είναι από τους πρώτους!

#2. Υπάρχει μια προθυμία βρε παιδί μου! Θέλει να κάνετε πολλά πράγματα μαζί, και δεν έχει πρόβλημα με την ώρα, το μέρος και τη μέρα! Πάντα βρίσκει χρόνο!

#3. Όποτε σε συναντά, δε διστάζει να σε αγγίξει! Και δεν εννοώ να σου κάνει «hi 5» και να αγκαλιαστείτε λες και είστε brothers from another mother.

#4. Μιλάτε με τις ώρες στις τηλέφωνο και λέτε για πράγματα που δεν αφορούν ακόμη και ένα κουνουπίδι!

#5.Προσπαθεί να βρεις δικαιολογίες για να σου στείλει μήνυμα! Ακόμη και ένα story να ανεβάσεις στο Instagram το οποίο να αφορά την Παγκόσμια Ειρήνη, εκείνος θα απαντήσει με κάποια φατσούλα!

Αφού είδαμε τα σημάδια, θα μου πεις εσύ πολύ εύλογα «Και γιατί δεν κάνει κίνηση», και θα σου πω εγώ «Γιατί μπορεί να φοβάται, μπορεί να έχει πολλά «στο πιάτο» του, μπορεί να είναι στη φύση του, μπορεί να ψάχνει για επιβεβαίωση! Πολλά μπορεί». Οπότε, κούλαρε και απλά παίξει μπάλα χωρίς να παθαίνεις αμόκ!