Σχέσεις

Πολλές σχέσεις περνούν από διάφορα σκαμπανεβάσματα αλλά υπάρχουν κάποιοι σύντροφοι οι οποίοι χρησιμοποιούν δόλιους τρόπους για να μπορέσουν να κερδίσουν αυτό που θέλουν από το αμόρε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Υπάρχουν άτομα τα οποία πιστεύουν πως μπορούν να έχουν το πάνω χέρι στις σχέσεις χρησιμοποιώντας κάποια μέσα τα οποία αγγίζουν τα όρια της χειραγώγησης, διότι θέλουν να ελέγχουν την κατάσταση! Αλλά αυτό δεν είναι πάντα καλό και μπορεί να κουράσει!

Οι τρεις τρόποι χειραγώγησης είναι οι εξής :

#1. Κλάμα μέσα σε ένα δευτερόλεπτο 

Λες μια ατάκα που μπορεί να περιέχει λίγο θυμό και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να βάλει τα κλάματα! Μια φορά ή δυο είναι οκ, γιατί μπορεί να είναι πιεσμένο το πρόσωπο αλλά όταν γίνεται διαρκώς υπάρχει σχέδιο!

#2. Θέλει συνεχώς αποδείξεις για τον έρωτα σου 

Ζητά διαρκώς επιβεβαίωση! θέλει να του λες διαρκώς όλα όσα νιώθεις και πόσο ερωτευμένος/η είσαι μαζί του! Και αυτό δείχνει πως μέσω της ανασφάλειας μπορεί να χειραγωγήσει την κατάσταση!

 

#3. Όλα γίνονται στο πλαίσιο της πλάκας

Σου τη λέει για κάτι και αμέσως πετά την ατάκα “Για πλάκα το είπα”. Θέλει να σε κάνει να νιώσεις άσχημα και η πρώτη ατάκα είναι ότι κάνει πλάκα! Καταλαβαίνεις ότι κάποια στιγμή δεν γίνεται για πλάκα απλά θέλει να θολώσει τα νερά.

 

Τσέκαρε και αυτά: