Σχέσεις

Σχέσεις : Μια ψυχολόγος ισχυρίζεται πως υπάρχουν τρία κόλπα τα οποία μπορούν να σου αποκαλύψουν ότι ο άνθρωπος με τον οποίο βγαίνεις την έχει “πατήσει” μαζί σου και πως θέλει πολλά πράγματα από εσένα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Σύμφωνα με τη coach Francesca η οποία μένει στην Αμερική αλλά κατάγεται από τη Ρουμανία έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του City στο Λονδίνο και έχει καταφέρει να γίνει viral στο TikTok διότι μοιράζεται συμβουλές ψυχολογίας με τους 1.2 εκατομμύρια followers της.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο της θέλησε να αποκαλύψει στους singles μια σειρά από κόλπα για να μπορέσουν να καταλάβουν αν ο άνθρωπος με τον οποίο βγαίνουν έχει το λεγόμενο crush μαζί τους.

Σχέσεις – Τα τρία κόλπα που αποκαλύπτει είναι τα εξής :

#1. Ο τρόπος που στέλνει μηνύματα 

Σύμφωνα με την ψυχολόγο, αν τα μηνύματα του μοιάζουν με αυτά που στέλνει εσύ σημαίνει πως προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει και να σου δείξει πως δίνει σημασλια στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς.

#2. Εντυπωσιασμός

Προσπαθεί διαρκώς να σου δείξει πως κάνει σημαντικά πράγματα και πως θέλει να τον θαυμάζεις.

#3.Παρατηρεί τα πάντα 

Αν αναρτήσεις μια selfie σε story σου και στο background υπα΄ρχει κάτι περλιεργο, και στο σχολιάσει τότε να ξέρεις πως είναι σίγουρο το crush σύμφωνα με την ψυχολόγο διότι σημαίνει πως παρατηρει τα πάντα που σε αφορούν!

Δώσε βάση!

Τσέκαρε και αυτά: