Σχέσεις

Οι σχέσεις είναι ωραίο πράγμα βρε παιδί μου αλλά όταν βρίσκονται στην αρχή τους θέλουν μια τσαχπινιά παραπάνω διότι πρέπει να καταλάβουμε λίγο τους σκοπούς που έχει ο άλλος άνθρωπος και να πράξουμε αναλόγως.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Είναι σημαντικό να ξεκινάμε μια γνωριμία κρατώντας μικρό καλάθι καθώς δεν μπορούμε να ξέρουμε με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε και αν τον βλέπουμε για κάτι παραπάνω από μια απλή γνωριμία τότε πρέπει κάπως να του τρελάνουμε το μυαλό γιατί είμαστε τέτοιες!

 

Βγήκες με το υποψήφιο αμόρε, υπήρξε χημεία μεταξύ σας και τώρα θέλεις να τον κάνεις να σε σκέφτεται συνέχεια; Υπάρχουν δυο πολύ απλά κόλπα τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου!

Σχέσεις – Τα δυο πράγματα που πρέπει να κάνεις για να μη σταματήσει να σε σκέφτεται συνέχεια

#1. Μην είσαι συνέχεια διαθέσιμη 

Χτύπησε το κινητό και τρέχεις να το προλάβεις; Μην το κάνεις!Χαλαρά βρε αγάπη! Έχεις και εσύ ζωή και δεν μπορείς να περιμένεις πάνω από μια συσκευή!

#2.Διατήρησε ένα μυστήριο 

Δε χρειάζεται να αποκαλύπτεις όλα σου τα ταλέντα από το πρώτο ραντεβού! Άσε να υπάρχει ένα μυστήριο! Κάνε τις τσαχπινιές σου και απλά άφησε να υπάρχει μια αίσθηση πως μπορείς να κάνεις ακόμη περισσότερα αλλά θέλεις να πάτε σιγά και βασανιστικά.

Τσέκαρε και αυτά: