Σχέσεις

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχουμε στη ζωή μας τις σχέσεις που θέλουμε και πρέπει να φέρουμε τον εαυτό μας σε μια κατάσταση έτσι ώστε να καταλάβουμε τι είναι αυτό που ζητάμε από έναν άνθρωπο και γιατί το ζητάμε. Είναι σημαντικό να βρουμε τρόπους για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να μην μπαίνουμε σε καταστάσεις οι οποίες μας βλάπτουν ψυχικά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Έχεις βρει ένα αμόρε το οποίο σου κάνει “νερά” και διαρκώς σε έχει στο “περίμενε” διότι δεν ξέρει αν θέλει να δεσμευτεί και πως; Αρχικά, να σου πούμε πως κανονικά θα πρέπει να πεις το περίφημο “Έχε Γεια” της Σωσώς στα “Έγκλήματα” αλλά επειδή μπορεί να είσαι καψουράκι θα σου πούμε μερικούς τρόπους που ίσως βοηθήσουν την κατάσταση και πετύχεις τον σκοπό σου!

 

Σχέσεις – Ας τους δούμε

#1.Δώσε ελευθερία 

Μην είσαι βρε παιδί μου όλη την ώρα “πάνω του”. Δώστου την ευκαιρία να καταλάβει πως έχει και εσύ ζωούλα και άλλες ασχολίες και πως αν θέλει πραγματικά να είναι μαζί σου, θα πρέπει να κάνει κάποια ουσιαστική κίνηση!

#2.Εξέφρασε τα θέλω σου 

Πρέπει να υπάρχει επικοινωνία! Όταν μιλάμε για τις σκέψεις μας και τα θέλω μας κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας! Όσο και αν δεν το καταλαβαίνεις, όταν λες αυτό που θέλεις με κάποιο μαγικό τρόπο γίνεται! Ή σε απαλλάσσει από συμπεριφορές που δεν έχουν χώρο στη ζωή σου!

#3. Άφησε το πρόσωπο να είναι αυτό που θέλει 

Είναι σημαντικό να νιώθει ο άλλος πως βρίσκεται σε ένα περιβάλλον όπου μπορεί να εκφραστεί και να πει αυτά που νιώθει! Μην του κόβεις τον αέρα εκτός και αν είναι κάτι που σε προσβάλλει!

Αν κάνεις αυτά τα πράγματα, λογικά, θα ψηθεί και δέσμευση! Αλλά μην κάνεις και υπερπροσπάθεια γιατί ο σκοπός είναι να είσαι με έναν άνθρωπο που σε θέλει πραγματικά!

Τσέκαρε και αυτά: