Σχέσεις

Οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά κανείς δεν χάνει την ελπίδα του ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί μπροστά μας ο άνθρωπος της ζωής μας.

 

Το θέμα όμως είναι εάν έρθει αυτός ο άνθρωπος ποια ειναι εκείνα τα σημάδια που εάν τα δούμε θα καταλάβουμε ότι όντως αυτός είναι ο άνθρωπός μας.

Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχουν εγγυήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, ότι δηλαδή ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου είναι όντως ο άνθρωπός σου. Σκεφτείτε ότι μπορεί να νομίζετε πως τον έχετε βρεί, αλλά μετά από καιρό να αλλάξετε εσείς ή να αλλάξουν τα θέλω σας, οπότε αυτόματα παύει να είναι αυτός.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως ένα ενθαρρυντικό βήμα είναι πως εάν νιώθετε πως οτιδήποτε κι αν συμβεί στη ζωή σας ή οποιαδήποτε αλλαγή υπάρξει, τότε θέλετε μόνο με αυτόν τον άνθρωπο να την περάσετε, ίσως είναι ένα καλό σημάδι, αλλά και πάλι δεν υπάρχουν εγγυήσεις.

Ένα άλλο κομμάτι που πρέπει να προσέχουμε είναι να μην βγάζουμε απέξω τη λογική όσο και έχουμε χτυπηθεί από τον έρωτα. Θα πρέπει παντα να κοιτάμε και τα γεγονότα σε έναν άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας. Εάν αυτός ο άνθρωπος είναι βίαιος, άπιστος ή αφερέγγυος, αυτά είναι γεγονότα. Αυτά τα γεγονότα πρέπει να τα εξετάζουμε με τη λογική μας. Θα πρέπει να προσέχουμε με τη λογική μας τις αξίες του και εν συνεχεία εάν αυτά ταιριάζουν με τα δικά μας. Αφήστε τις προοπτικές που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος και αφιερωθείτε στα γεγονότα που μόνο η λογική μπορεί να τα εξετάσει.

Αυτό που πρέπει να κάνετε σίγουρα είναι να ακούτε την φωνή που έχετε μέσα σας, γιατί αυτή ξέρει. Αυτό που λέμε ένστικο. Αυτό που νιώθουμε ότι κάτι δεν πάει καλά με έναν άνθρωπο που για παράδειγμα γνωρίσαμε.

Στις σχέσεις να θυμάστε πως εγγυήσεις δεν υπάρχουν και αυτό που επίσης πρέπει να ξέρετε είναι πως ο άνθρωπός μας υπάρχει εκεί έξω. Αλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα έρθει, αλλά και κανείς δεν έχει δώσει κανόνες για το πότε θα έρθει! Μπορεί στα 20 ή στα 80 μας.

Το σίγουρο είναι πως εάν οραματίζεστε το γερασμένο χέρι ενός ανθρώπου πλάι στο δικό σας γερασμένο χέρι, τότε τα πράγματα μάλλον είναι καλά!

Τσέκαρε κι αυτό:

Ερωτικές προβλέψεις: Τι θα συμβεί στα ζώδια