Σχέσεις

Οι σχέσεις μπορεί να σου φαίνονται ένα περίπλοκο task καθώς δεν βλέπεις και λίγα καθημερινά, όμως μπορείς να βρεις εκείνο το πρόσωπο (κάποια στιγμή) το οποίο θα σε κάνει να νιώσεις πως η δική σας τρέλα εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος και κάπως μπορείτε να συνεννοηθείτε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Πολύ συχνά οι άνδρες και οι γυναίκες βγάζουν πολύ εύκολα συμπεράσματα από το πρώτο ραντεβού καθώς υπεραναλύουν όλα όσα έχουν συμβεί και στο δεύτερο ραντεβού ζητούν ξεκαθαρίσματα για τη σχέση που θα ήθελαν να έχουν. Ωστόσο, αυτός ο τρόπος δεν είναι και ο καλύτερος διότι δεν έχει καταφέρει κανείς να γνωρίσει τον άλλον λίγο παραπάνω και να δεις ποιες είναι οι προθέσεις του από τον τρόπο που συμπεριφέρεται.

Όταν επιλέγουμε να βγούμε 4 με πέντε ραντεβού χωρίς να προχωρήσουμε ερωτικά με τον άλλον, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τον γνωρίσουμε καλύτερα και να αποκαλύψουμε τις καλύτερες πτυχές του εαυτού μας.

Σύμφωνα με πολλούς dating experts που ξέρουν από σχέσεις, ένας καλός αριθμός ραντβεού για να μπορέσεις να γνωρίσεις τον άλλον είναι τα 4 και μέσω αυτών μπορείτε να κάνετε πολλές δραστηριότητες για να δεις τα προσόντα που έχει αλλά και κάποια ελαττώματα τα οποία ίσως να μη σου αρέσουν.

Δε θέλει βιασύνη ο έρωτας και πρέπει να δίνουν την ευκαιρία στον εαυτό μας και στον άλλον να δείξουν όλα αυτά που θέλουν έτσι ώστε να μας κερδίσουν.

Τσέκαρε και αυτά: