Σχέσεις

Πολλοί άνθρωποι στις σχέσεις τους είτε και χωρίς αυτές πολλές φορές νιώθουν σαν να βιώνουν ένα είδος τηλεπάθειας, σαν να καταλαβαίνει δηλαδή ο ένας πότε σκέφτεται τον άλλον.

Κάποιες φορές υπάρχουν σημάδια στο σώμα μας που δείχνουν πως κάποιος μας σκέφτεται απλά τις περισσότερες φορές δεν δίνουμε σημασία σε αυτά τα ψυχοσωματικά σημάδια.

Ένα βασικό σημάδι ότι κάποιος μας σκέφτεται επίμονα είναι η φαγούρα. Όταν νιώθουμε έντονη φαγούρα στο σώμα μας και δεν έχουμε κάποια αλλεργία τότε πιθανότατα κάποιος μας σκέφτεται.

Επίσης ένα άλλο σημάδι είναι όταν ξαφνικά και χωρίς να έχουμε βιώσει μια ταραχή να νιώθουμε τα μάγουλά μας να καίνε και να κοκκινίζουν. Αυτό συνήθως είναι σημάδι σύμφωνα με έρευνα πως κάποιος μας σκέφτεται και μάλιστα όχι και τόσο θετικά.

Ομοίως εάν νιώσουμε ξαφνικά τα αυτιά μας να καίνει που ισχύει το ίδιο πράγμα.

Ένα άλλο σημάδι είναι η ξαφνική φαγούρα ή ο πόνος σε ένα από τα μάτια μας. Για τους άντρες εάν νιώσουν κάτι τέτοιο στο δεξί μάτι σημαίνει πως κάποιος τους σκέφτεται θετικά, ενώ η αίσθηση αυτή στο αριστερό μάτι είναι αρνητική σκέψη.

Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει στις γυναίκες. Το αριστερό μάτι σημαίνει θετική σκέψη και το δεξί μάτι αρνητική σκέψη.

Με αυτά τα σημάδια πλέον μπορείτε να είστε λιγάκι πιο ψιλιασμένοι για τα σημάδια και εάν σας σκέφτεται κάποιος είτε στις σχέσεις είτε άνευ.