Σχέσεις

Οι σχέσεις είναι περίπλοκες! Το ξέρουμε! Και ενώ υπάρχουν κάποιοι “κανόνες” που όλοι πρέπει να ακολουθούμε όπως είναι ο σεβασμός, η κατανόηση και να δίνουμε στον άλλον σημασία, υπάρχουν και κάποιοι “άτυποι” κανονισμοί που “κυκλοφορούν” στην πιάτσα και δεν είναι καθόλου σωστοί!

Ένας “κανόνας” που κυκλοφορεί, είναι ότι δεν κάνουμε σεξ από το πρώτο ραντεβού με το πρόσωπο που έχουμε βγει γιατί μπορεί να μας πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα και να μη γυρίσει πίσω, ούτε να τηλεφωνήσει! Epic fail θα σου πούμε εμείς!

Δεν υπάρχει κανόνας αγάπες! Κάνεις σεξ όποτε σου βγει και δεν πρέπει να καταπιέζεσαι για κανέναν και τίποτα!

Σαφώς, όταν θα αρχίσεις να βγαίνεις με έναν άνθρωπο θα πρέπει να είσαι πολύ ξεκάθαρος/η στα “θέλω” σου αλλά μέχρι εκεί! Αν ε΄συ νιώσεις ότι θέλεις να δώσεις και κάτι παραπάνω, να το κάνεις ( τις ανάλογες προφυλάξεις, ε).

Ζούμε σε μια κοινωνία όπου καταπιεζόμαστε ήδη αρκετά! Δε γίνεται να καταπιεζόμαστε και στις σχέσεις! Οπότε, την επόμενη φορά που θα θελήσεις να κάνεις τσαχπινιές με έναν άνθρωπο και τυχαίνει να έχετε βγει πρώτη φορά ραντεβού, μη σκάσεις! Δε θα σε κρίνει κανείς, γιατί δεν αφορά κανέναν!

Δεν υπάρχουν κανόνες ότι η καρδιά και το σώμα μας “μιλούν”! Το μόνο που θέλουμε είναι να προσέχεις και να μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε πιέζει να κάνεις πράγματα που δε θέλεις!