Σχέσεις

Σχέσεις: Εκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω ψάχνουν εκείνο το πλάσμα που θα τους συντροφεύει στη ζωή του, μία διαδικασία όχι και τόσο εύκολη, αφού εκεί έξω έχουν αγριέψει πολύ τα πράγματα πλέον.

Μυστική συνταγή δεν υπάρχει για να βρεθεί το έτερον ήμισυ στη ζωή μας και όλα έχουν να κάνουν με το πώς εμείς διαχειριζόμαστε τον εαυτό μας και τη ζωή μας. Όταν λοιπόν αλλάζουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη μοναξιά μας τότε ως δια μαγείας πάντα κάτι γίνεται. Το σίγουρο είναι πως δεν μπορούμε να παγώσουμε τη ζωή μας μέχρι να έρθει το πολυπόθητο ταίρι.

Υπάρχουν λοιπόν συμβουλές και για να βρεθεί και για το τί πρέπει ή όχι να κάνετε μέχρι να βρεθεί ο σύντροφος της ζωής σας.

  1. Μην βρίσκεσαι σε μία μόνιμη κατάσταση αναζήτησης του συντρόφου
  2. Συμφιλιώσου με τη μοναξιά γιατί εάν ψάχνεις σύντροφο για να διώξεις τη μοναξιά τότε ο σκοπός είναι λάθος.
  3. Γίνε συγκαταβατικός και μην απορρίπτεις ανθρώπους που με την πρώτη ματιά δεν συμβαδίζουν με τα γούστα σου
  4. Ακόμα κι όταν μία γνωριμία δεν πηγαίνει όπως θα θέλατε μην απελπίζεστε, γελάστε, κανιβαλίστε λίγο τον εαυτό σας και συνέχισε να αποθεώνεις την πάρτη σου.
  5. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και κάνε πράγματα για σένα, ασχολήσου με νέα χόμπι, μάθε νέες ασχολίες και κοινώς μετέτρεψε τον εαυτό σου σε γκομενάκι υπερπαραγωγή.
  6. Σκέψου κάτι που απο μικρό παιδί ήθελες να κάνεις και τώρα που είσαι μέσα στη μοναξιά απλά κάντο. Θα νιώσεις ξανά υπέροχα και σαν μικρό παιδί.
  7. Μην αλλάζεις για κανέναν προκειμένου να αγαπηθείς απλά να βελτιώνεσαι διαρκώς.
  8. Πρέπει να τσαλακωθείς και να μην δίνεις την εντύπωση του τέλειου και άρα απρόσιτου.
  9. Μην είστε έτοιμοι για μεγάλους συμβιβασμούς στα θέλω σας μόνο και μόνο για να μπορέσετε να κάνετε μία σχέση.
  10. Βρες τα λάθη που έκανες στην προηγούμενη σχέση σου και προετοίμασε τον εαυτό σου για διορθώσεις, ώστε να είστε έτοιμοι για τη νέα σχέση.

Αυτά τα 10 βήματα δεν θα σας φέρουν τη σχέση στα πόδια σας, αλλά σίγουρα θα σας βοηθήσουν να την δείτε όταν εμφανιστεί και να την απολαύσετε στο μέγιστο όταν έρθει.