Οι σχέσεις που δημιουργούμε και αφορούν στον ερωτικό τομέα δεν είναι τόσο περίπλοκες, όσο νομίζουμε! Αλλά για κάποιον λόγο δυσκολεύουμε τις καταστάσεις γιατί νομίζουμε πως πρέπει να αναλύουμε τα πάντα μπας και καταφέρουμε να μην πληγωθούμε!

Έκανες μια σχέση και είσαι σε φάση που αναρωτιέσαι αν θα κρατήσει; Υπάρχουν δυο πράγματα τα οποία ενδεχομένως να κάνεις και να μη σε βοηθούν να ευδοκιμήσει αυτός ο έρωτας!

ad

#1. Ακούς συνέχεια τους άλλους

Μετρημένοι στα δάχτυλα τους ενός χεριού είναι αυτοί που νοιάζονται πράγματα για την ευτυχία σου και θέλουν να δουν τη σχέση σου να πετυχαίνει! Οπότε να μιλάς μόνο με αυτούς! Όταν αποκαλύπτεις πολλά για τη σχέση σου στον κάθε τυχαίο, ακούς συμβουλές και διάφορα πράγματα τα οποία ενδεχομένως αν μη σου κάνουν καλό και ξαφνικά να δημιουργείς πρόβλημα από το πουθενά!

#2. Too much drama!

Είναι ωραίο να υπάρχουν πειράγματα και “νοστιμιές” κατά τη διάρκεια μιας σχέσης! Αλλά όλα έχουν τα όρια τους! Όταν τσακώνεστε περισσότερο και γελάτε λιγότερο, αυτό σας φθείρει! Και είναι ζήτημα χρόνου να τελειώσει αυτή η σχέση!

 

Τσέκαρε και αυτό : Σπύρος Μαρτίκας : Το παλιό σχόλιο στην Σαλταφερίδου