Σχέσεις :Πολλές φορές έχουμε την τάση να εθελοτυφλούμε όταν αποφασίζουν να δημιουργήσουμε μια ερωτική σχέση και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη βλέπουμε τα “κόκκινα σημαιάκια” που υπάρχουν και μας λένε “τρέξε μακριά”.

Είναι δύσκολο να κάνεις μια όμορφη σχέση στις μέρες μας καθώς η ελευθερία κινήσεων που υπάρχει, η έλλειψη κατανόησης αλλά και τα “θέλω” των ανθρώπων είναι πολύ ιδιαίτερα! Αλλά με προσπάθεια και θέληση όλα μπορούν να γίνουν και δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τον αγώνα αδέρφια!

ad

Ωστόσο, κάποιες σχέσεις κάνουν “κρα” από την αρχή πώς δε θα πετύχουν αλλά εμείς επειδή έχουμε ανάγκη την αποδοχή, την αγάπη, τον έρωτα αλλά και αυτή την αγκαλιά δεν μπορούμε να δούμε τα “κόκκινα σημαιάκια” και κάνουμε το ένα λάθος μετά το άλλο!

Ποια είναι αυτά τα κόκκινα “σημαιάκια”

#1. Σου ζητάει εμπιστοσύνη ενώ δεν έχει κάνει τίποτα ουσιαστικό για να την κερδίσει!

#2. Σου συμπεριφέρεται πάντα σαν δεύτερη επιλογή αλλά απαιτεί την αφοσίωση σου!

#3.Λέει ψέμματα για μικροπράγματα ενώ δεν υπάρχει λόγος!

#4. Δε σε παρουσιάζει πουθενά και σε κρατάει σαν ένα καλά κρυμμένο μυστικό!

#5. Πιστεύει πως μια “συγγνώμη” ότι γίνονται θαύματα!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ

Δυστυχώς, αν αναγνωρίζεις αυτά τα σημάδια σημαίνει πώς κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη σχέση και πώς όσο και αν τον γουστάρεις τον άλλον θα πρέπει κάποια στιγμή να αποδεσμευτείς διότι κάνεις κακό στον εαυτό σου!

Επομένως, πάρε το χρόνο σου, απομακρύνσου και προχώρα τη ζωή σου γιατί δεν έχεις ανάγκη από τέτοιες, τοξικές καταστάσεις!

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστουγεννιάτικες διακοπές : Που να πας για σκι

Παρκάρισμα Αθήνα: Καθάρισαν τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα