Σχέσεις

Σχέσεις: Πόσες φορές έχουμε γνωρίσει έναν άνθρωπο και έχουμε ενθουσιαστεί, δεν ξεκολάμε από πάνω του και ζούμε στον έβδομο ουρανό; Πολλές και όλοι μας! Αλλά μετά κάποιες φορές έρχεται η κατραπακιά και ο παράδεισος γίνεται κυριολεκτικά κόλαση.

Ακόμα όμως και αρχή να μην είναι σε μία σχέση, όλα τα γεγονότα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους έχουν κάποια σημάδια, κάποια σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα πως αυτή η σχέση δεν πρόκειται να κρατήσει.

Η εμπιστοσύνη είναι η πλατφόρμα πάνω στην οποία στηρίζεται μία σχέση και όταν ένας από τους δύο κρύβει πράγματα.

Η ζήλια επίσης είναι ένα σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί η ζήλια στις σχέσεις δεν είναι ένδειξη αγάπης, αλλά ένδειξη χαμηλής αυτοεκτίμησης.

Επίσης ένα τρίτο σημάδι που πρέπει να θορυβήσει ένα ζευγάρι είναι ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους δύο συντρόφους που δείχνει στην τελική ότι μόνο αγάπη δεν υπάρχει.

To τέταρτο σημάδι είναι οι εθισμοί, όπως το αλκοολ, ο τζόγος και άλλοι τέτοια μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα.

Το πέμπτο σημάδι είναι όταν ο σύντροφός σου δεν σε βάζει πρώτη προτεραιότητα όπως παλιά, ακόμα κι αν βάζει τα παιδιά τους σαν πρώτη προτεραιότητα.

Το έκτο σημάδι που μπορεί να προκαλέσει διάλυση στις σχέσεις είναι η υποτίμηση. Όταν δηλαδή ένας σύντροφος δεν θαυμάζει τον άλλον, αλλά λειτουργεί υποτιμητικά.

Το έβδομο σημάδι είναι οι καβγάδες γιατί εάν τα μικρά καυγαδάκια μπορεί να είναι το αλατοπίπερο, αλλά οι καθημερινοί μεγάλοι είναι πρόβλημα.

Τσέκαρε κι αυτό:

Σπύρος Μαρτίκας: Το Twitter για την κόντρα με τον Άρη