Σχέσεις

Οι σχέσεις που τελείωσαν με πολύ περίεργο τρόπο και ίσως κάποιοι δεν ήθελαν να σταματήσει, μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο γιατί κάποιους, κάπου κάτι δεν μπορεί να σας κάνει να ξεκολλήσετε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Πολλές φορές βάζουμε τέλος σε μια σχέση γιατί υπάρχουν παράγοντες οι οποίοι δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε. Όπως τα ψυχολογικά μας, ένα τρίτο πρόσωπο ή ακόμη και η φάση στην οποία περνάμε μπορεί να μη μας επιτρέπει να προχωρήσουμε με τον άνθρωπο που θα θέλαμε.

 

Σχέσεις – Υπάρχουν κάποια σημάδια που μαρτυρούν πως σου δείχνουν πώς κάτι δεν έχει τελειώσει με τον πρώην σου και είναι τα εξής :

#1.Προσπαθείς να συνδεθείς με άλλους ανθρώπους αλλά δεν μπορείς γιατί σκέφτεσαι διαρκώς εκείνο το πρόσωπο.

#2.Έχεις σκεφτεί τα λάθη σου και όλα όσα έχουν συμβεί και θεωρείς πως κάποια πράγματα τα οποία έγιναν δεν έχουν καμία σημασία γιατί ακόμη θέλεις να είσαι μαζί του.

#3.Απλά θέλεις να είσαι ξανά μαζί του! Δεν υπάρχει κάτι άλλο! Θέλεις να είσαι μαζί του γιατί δεν μπορείς να σκεφτείς πως είσαι σε αλλά χέρια!

Αν ακόμη δεν μπορείς να ξεπεράσεις την κατάσταση, πρέπει να προσεγγίσεις αυτό το πρόσωπο και να μιλήσετε! Αν νιώθει τα ίδια πράγματα, μπορείτε να κάνετε μια προσπάθεια.

Τσέκαρε και αυτά: