Σχέσεις

Οι ερωτικές σχέσεις έχουν αλλάξει αρκετά συγκριτικά με το παρελθόν καθώς έχουν μπει πολύ δυναμικά στη ζωή μας οι εφαρμογές γνωριμιών και καθημερινά έχουμε τη δυνατότητα να συνομιλούμε με ανθρώπους έτσι ώστε να μπορέσουμε να βρούμε εκείνο το πρόσωπο το οποίο θα κάνει την καρδιά μας να φτερουγίσει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ένα ακόμη trend στον τομέρα των σχέσων έρχεται να προστεθεί στη λίστα με όλα όσα συμβαίνουν και ονομάζεται “cushioning”. Στην ουσία πρόκειται για έναν όρο που χρησιμοποιείται όταν οι άνθρωποι έχουν πολλά “μαξιλαράκια” δηλαδή πολλά άτομα με τα οποία τσατάρουν και φλερτάρουν αν δεν προκύψει κάτι με το “αντικείμενο του πόθου τους”.

Με λίγα λόγια και “λαϊκά” μιλάμε για την γνωστή σε όλους μας γκαβάτζα! Και είναι ένα φαινόμενο στις σχέσεις το οποίο μεγαλώνει μέρα με τη μέρα καθώς όλοι σχεδόν αναζητούν ταίρια στις εφαρμογές γνωριμιών. Ακόμη και οι δεσμευμένοι, γιατί πολύ απλά θέλουν να τσαχπινίσουν και γιατί νιώθουν ανασφάλεια.

Το συγκεκριμένο trend έχει καταφέρει να προκαλέσει ένα μικρό πανικούλη και δυστυχώς δεν κάνει πολύ κακό γιατί χάνουμε το focus από τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει ουσιαστικά και ίσως δεν είναι και ότι καλύτερο αν θέλεις να μπει στη διαδικασία μιας σχέσης.

Τσέκαρε και αυτά: