Σχέσεις

Αχ, παιδιά μου όμορφα και μαυρισμένα!Γυρίσαμε από τις διακοπές με τέλειο mood, βγήκαμε τις βόλτες μας, σκεφτήκαμε να ξεκινήσουμε να διαμορφώνουμε και κάποιες σχέσεις αλλά στον πλανήτη κυκλοφορεί αρκετή σαβούρα.

Φίλοι και γνωστοί σου επισημαίνουν πόσο σημαντικό είναι να μπεις στη διαδικασία να χαλαρώσεις τις φοβίες σου, να βγεις να φλερτάρεις και εσύ αποφασίζεις να ακολουθήσεις τη συμβουλή τους; Αρχικά, πολύ καλά έκανες γιατί μπορεί να έχεις σκουριάσει λιγάκι! Από εκεί και έπειτα, είμαι σίγουρη πως ήρθες αντιμέτωπη ή αντιμέτωπος με ότι κακό κυκλοφορεί καθώς οι άνδρες είναι ένα είδος το οποίο έχει δημιουργηθεί για να ταλαιπωρεί. Υπάρχουν και οι καλοί (μην πέσετε να με φάτε) αλλά πολλοί από αυτούς είναι καπαρωμένα παιδιά!

Στο θέμα μας! Αποφάσισες να ενδώσεις στο κάλεσμα του τύπου με τον οποίον τραβιόσουν πριν από κάνα 3 χρόνια, είπες οκ στο να βρεθείτε, βρεθήκατε, θυμήθηκες όμορφες στιγμές, και την επόμενη μέρα μην τον είδες τον Παναή; Προφανώς και θα έκανε κάτι τέτοιο βρε αγαπούλα!

Ο άνθρωπος δεν αλλάζει! Κια είναι σημαντικό να καταλαβαίνες πως εφόσον δεν ευδοκίμησε κάτι στο παρελθόν, (εφόσον είμαστε μεγάλα παιδία ε!), δεν έχει και πολλές ελπίδες για το μέλλον! Ο τύπος μπορεί να σε ψάρωσε με τσαχπινιές και χαδάκια αλλά όταν θέλουμε κάτι είμαστε τέλειοι! Το θέμα είναι τι γίνεται μετά!

Σε παρακαλώ, αν δεις πως σε έχει αγνοήσει τελείως, μην ασχοληθείς για το καλό σου! Κράτα την όμορφη στιγμή που πέρασες, και πάμε παρακάτω! Αν όντως, του άρεσες τόσο πολύ θα σου είχε στείλει μήνυμα ή θα σε είχε πάρει τηλέφωνο για να δεις τι κάνεις! Μη γεμίζεις το μυαλό σου με ψεύτικες δικαιολογίες του τύπου «Είχε δουλειά», «Κουραστήκαμε εχθές», και άλλα τέτεοια! No, no, no!

Όταν κάποιος γουστάρει είναι εκεί! Και εννοείται, πως περιμένεις να κάνει την πρώτη κίνηση στο θέμα της επικοινωνίας!