Σχέσεις

Μπορεί να λένε πολλοί πώς οι σχέσεις είναι περίπλοκες αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα! Όπως στα μαθηματικά όπου 1+1 μας δίνει το αποτέλεσμα “2”, έτσι και σε μια σχέση τα πράγματα είναι απλά.

ad

 

Επειδή όμως είναι απλά, δε σημαίνει πως είναι και εύκολα! Και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς ποτέ.

Οι σχέσεις θέλουν δουλειά και οι άνθρωποι οι οποίοι μας ενδιαφέρουν ουσιαστικά αξίζουν να παλέψουμε για αυτούς! Αλλά υπάρχουν στιγμές που κουραζόμαστε και ίσως είμαστε έτοιμοι να εγκαταλείψουμε τα όπλα!

Υπάρχουν όμως τρόποι, για να μπορέσουμε να παλέψουμε και να δώσουμε στη σχέση μας το χρόνο που χρειάζεται για να γίνει ακόμη πιο δυνατή.

#1. Κάνε μια λίστα με τα θετικά 

Τα θετικά της σχέσης σου είναι αυτά που πρέπει να σκέφτεσαι! Πήγαινε για έναν καφέ μοναχούλι σου, βγάλε χαρτί και μολύβι και ξεκίνα να γράφεις! Μόλις τα διαβάσεις, πήγαινε στο πρόσωπο με το οποίο έχεις σχέση και διάβασε τα δυνατά.

#2. Γίνε το πρόσωπο που ήσουν στην αρχή 

Όταν μπαίνουμε σε μια σχέση τείνουμε να αλλάζουμε για να ικανοποιήσουμε τον σύντροφο μας! Αλλά αυτός δε θέλει να αγαπήσει τον κλώνο σου! Θέλει να αγαπήσει αυτό που ήσουν όταν γνωριστήκατε!

#3. Μίλα 

Η καλύτερη λύση για να μπορεί ένα ζευγάρι να είναι ευτυχισμένο είναι να μιλά. Να συζητά, και να λύνει τα προβλήματα του! Βέβαια, δεν είναι όλες οι ώρες για κουβέντες και για σοβαρές συζητήσεις, αλλά θα υπάρξουν στιγμές όπου θα μπορέσετε να μιλήσετε ουσιαστικά και να βρείτε λύσεις για τα πάντα. Το κλειδί είναι η επικοινωνία.

 

Τσέκαρε και αυτό : Συνταγές : Φτιάξε ιταλικές μπρουσκέτες

Ad