Σχέσεις

Οι σχέσεις, όπως σου έχουμε πει πολλές φορές είναι μυστήριο πραγματάκι γιατί δεν μπορούμε όλοι να δείξουμε τους σκοπούς μας από την αρχή και μας αρέσει να παίζουμε παιχνιδάκια τα οποία στο τέλος καταλήγουν να μας πληγώνουν!

Γνώρισες ή γνωρίζεις κάποιον αρκετό καιρό τώρα ο οποίος σου εκμυστηρεύτηκε πως πριν από λίγο καιρό χώρισε από τη μακροχρόνια σχέση του και εσύ καίγεσαι από επιθυμία να είσαι αυτή που θα τον κάνεις να ξεχάσει το παρελθόν του και να κάνει μια νέα σχέση με εσένα; Χμ… Κόκκινο πανί εν όψει!

Όταν οι μακροχρόνιες σχέσεις έχουν «τελειώσει» είναι πολύ πιθανό να ξαναρχίσουν μετά από κάμποσο χρονικό διάστημα διότι η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλο πράγμα! Ο ένας ξέρει τα χούγια του άλλου, έχουν ζήσει πολλές δυνατές στιγμές μαζί και μπορούν κάλλιστα να ονομαστούν «οικογένεια». Και εκεί, εσύ δεν έχεις χώρο ματάκια μου! Το πιο πιθανό είναι να γίνεις το αποκούμπι για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, να νομίζεις πως έχει προχωρήσει το άτομο του ενδιαφέροντος σου (το οποίο μπορεί να σου ορκίζεται πως είναι οριστικό το τέλος και τα λοιπά) και ξαφνικά, ένα ωραίο πρωί να δεις το αμόρε να επιστρέφει!

Αυτοί είναι οι τρεις λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να διεκδικήσεις έναν άνθρωπο ο οποίος έχει χωρίσει πρόσφατα:

#1. Οι πιθανότητες να επιστρέψει στην πρώην είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ! Γιατί; Γιατί την ξέρει! Και μπορεί να συμβιβάζεται με αυτό που ήδη ξέρει και να φοβάται το άγνωστο!

#2. Θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα και προτιμά να γίνει με ένα άτομο το οποίο ξέρει πως κινείται! Και δεν είσαι εσύ αυτό!

#3. Θα σε «στοιχειώνει» η σκέψη της πρώην! Όσο και αν θες να το παίξεις «Σουηδία», θα σε τρώει μέσα σου!

So, sister, όσο και αν σε «καίει» το συγκεκριμένο άτομο πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο της επιστροφής στην πρώην! Και πάνω από όλα να ξέρεις που πας να μπλέξεις!