Σχέσεις

Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις χτίζονται καθημερινά και μπορούν να μας προκαλέσουν μοναδικά συναισθήματα τα οποία μας δίνουν δύναμη να προχωρήσουμε και να κάνουμε πολλά πράγματα στη ζωή μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Όλοι μας θέλουμε κάποια στιγμή στη ζωή μας να βρούμε εκείνο το πρόσωπο με το οποίο θα επικοινωνούμε, θα μπορούμε να αράζουμε σαν τα ζουλάπια στον καναπέ και να βλέπουμε ταινίες, που θα μπορούμε να χουχουλιάζουμε το πρωί και να σηκωνόμαστε για να απολαύσουμε πρωινό σε κάποιο αγαπημένο στέκι και άλλα πολλά. Δεν είναι πάντα, εύκολο αλλά σίγουρα δεν είναι ακατόρθωτο!

 

Σχέσεις – Αν είσαι σε φάση που έχεις βρει ένα άτομο που σε τσαχπινίζει ελαφρώς αλλά δεν ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι, τότε μπορείς να τσεκάρεις αν κάνει τρία πραγματάκια για να κατανοήσεις αν ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα.

#1.”Γεια σου καλημέρα, γεια σου καληνύχτα, γεια σου καλή noches”.

Όταν ένας άνθρωπος ξυπνά το πρωί και  σου στέλνει εκείνη την πολυπόθητη “καλημέρα” ενώ το βράδυ φροντίζει να είναι αυτός που θα σε καληνυχτίσει,υπάρχει ενδιαφέρον και μάλιστα μεγάλο! Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος και όταν επιλέγουμε να τον αφιερώσουμε σε έναν άνθρωπο σημαίνει πολλά.

#2.Προσέχει τις λεπτομέρειες και θυμάται πράγματα για εσένα

Αν του ή της είπε για κάποια σημαντική περίοδο στη ζωή σου, για ένα πέσιμο που είχες όταν ήσουν άτακτο παιδί ή ακόμη και για την πρώτη σου αγάπη, και στο υπενθυμίζει σε κάποια φάση της κουβέντας σας, τότε υπάρχει ενδιαφέρον εδώ πουλάκι μου!Αν έχεις μοιραστεί ανούσια – σύμφωνα με εσένα – αλλά τα κρατά στο πίσω μέρος του μυαλού και κάνει συζήτηση πάνω σε αυτά, υπάρχει ενδιαφέρον.

#3.Τα social media μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα

Όταν ένας άνθρωπος ενδιαφέρεται ουσιαστικά για εσένα δεν “παίζει” στα social media, ούτε ψάχνετε σε διάφορες άλλες εφαρμογές. Επιλέγει να ρίξει όλο το βάρος του σε εσένα και να σου δείξει πως θέλει πραγματικά να μονοπωλείς το ενδιαφέρον του.

Τσέκαρε και αυτά: