Οι σχέσεις μπορεί να φαίνονται ένα μεγάλο “ΓΙΑΤΙ” αφού συμβαίνουν πράγματα τα οποία καθημερινά σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν όντως αξίζει να ασχολείσαι με αυτές ή αν πρέπει να μείνεις σόλο για μια ζωή και να κάνεις το κομμάτι σου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

ad

Οι γυναίκες έχουν την τάση να μοιράζονται πολύ πιο εύκολα τα συναισθήματα τους και να αποκαλύπτουν τα πράγματα που έχουν στο μυαλό τους. Εν αντιθέσει με τους άνδρες οι οποίοι προσπαθούν να “κρύψουν” κάποια γιατί ο φόβος της έκθεσης είναι μεγάλος και δεν μπορούν όλοι να τον διαχειριστούν.

Ωστόσο, μέσα από συζητήσεις που έχουμε κάνε με φίλους και διάφορα άλλα πρόσωπα, υπάρχουν κάποια πράγματα που τους αρέσουν πολύ μέσα σε μια σχέση αλλά δε θα στα πουν διότι δε θέλουν να κάνουν τέτοιες αποκαλύψεις!

Επομένως θα αναλάβουμε εμείς αυτό το ΤΟΣΟ δύσκολο task και θα τα μοιραστούμε μαζί σου :

#1.Τρελαίνεται να γελά μαζί σου και να κάνετε πλάκα! Να παρατηρείς το βλέμμα του για να καταλάβεις!

#2. Τις αγκαλιές τις λατρεύει! Μην ξεχνάς πως οι περισσότεροι άνδρες είναι “αγκαλίτσες” γιατί τους θυμίζει αυτή η συνθήκη τη μαμά τους.

#3. Να περνούν όλη τη μέρα στο κρεβάτι! Και όμως! Τους αρέσει να αράζουν μαζί σου στο κρεβάτι!

#4. Τα χάδια στο κεφάλι τα θέλουν αλλά δε θα στα ζητήσουν γιατί ξέρουν πως είναι ένα ευαίσθητο σημείο και ξέρουν πως μπορεί να το εκμεταλλευτείς για να τους “ρίξεις”.

#5. Να κάνετε μπάνιο μαζί!

#6. Να τρώτε μαζί πρωινό!

#7.Να τους μιλάς για όλα όσα σκέφτεσαι σοβαρά! Χωρίς γκρίνια και φίλτρα!

Τσέκαρε και αυτά :

Balenciaga : Κατηγορούν την Kylie Jenner για συγκάλυψη

Περίεργα : Έπαθε επιληπτική κρίση και μίλησε γαλλικά