Σχέσεις

Όλοι οι άνθρωποι επιλέγουμε να δημιουργήσουμε σχέσεις με άτομα τα οποία τα οποία γνωρίζουμε σε μια φιλική παρέα, σε ένα μπαρ, κάπου έξω ή σε κάποιο app γνωριμιών έστω! Ποιος θα το περίμενε όμως πως υπάρχουν πρόσωπα τα οποία επιλέγουν να μυρίσουν… μασχάλες για να βρουν ταίρι;

Η τρέλα στον κόσμο του dating αφορά στην όσφρηση και πιο συγκεκριμένα σε ανθρώπους οι οποίοι μυρίζουν τις μασχάλες του άλλου με σκοπό να δουν αν τελικά ταιριάζουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Μπορεί το online dating να είναι αυτό το οποίο επιλέγουν οι περισσότεροι να ακολουθήσουν στη σήμερον ημέρα, όμως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αναζητούν άλλες μεθόδους για να μπορέσουν να βρουν το ιδανικό ταίρι σε αυτή τη ζωή.

Σε ένα μπαρ του Λονδίνου έλαβε μέρος ένα ξεχωριστό event το οποίο ονομάστηκε “Romancing The armpit” και δοκιμάστηκε η συμβατότητα των “φερομόνων” ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρών.

Σχέσεις – Όσοι βρέθηκαν στο event έβαλε χάρτινες σακούλες στο κεφάλι τους και μια κάρτα με έναν αριθμό. Οι παρευρισκόμενοι έπρεπε στα “τυφλά” να κάνουν βόλτες μέσα στο μπαρ και να μυρίζουν τις μασχάλες των άλλων. Για όποιον μύριζαν έπρεπε να σημειώνουν σε μια καρτέλα Λένα μεγάλο τικ ή ένα μεγάλο “όχι”.

Για το δεύτερο γύρο οι σακούλες αφαιρέθηκαν από τα κεφάλια τους και μύρισαν τις μασχάλες για μα ακόμη φορά και βαθμολόγησαν όπως την πρώτη φορά. Οι βαθμολογίες μπήκαν σε ένα σύστημα και αυτό έψαξε να βρει τα ιδανικά ταίρια.

Έτσι έγινε η “ένωση” των ζευγαριών και τους δόθηκε ένα νικητήριο λουκάνικο για να το μοιραστούν όπως στην ταινία “Η Λαίδη και ο Αλήτης”.

Τσέκαρε και αυτά: