Σχέσεις

Σχέσεις: Μια από τις πιο συχνές συζητήσεις που κάνουν τα κορίτσια αλλά και τα αγόρια μεταξύ τους, είναι γιατί πέφτουν πάντα πάνω σε λάθους άνδρες και καταλήγουν να πληγώνονται!

Έχεις καθίσει ποτέ να σκεφτείς πως ίσως το πρόβλημα δεν το έχουν οι άλλοι, αλλά το έχεις εσύ; Ήρεμα το λέω να ξέρεις!

Είμαστε οι επιλογές μας και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς ποτέ! Οπότε πρέπει πρώτα να σκεφτείς γιατί πέφτεις πάνω σε άνδρες που είναι wrong for you όπως μου λέει και η μαμά μου και έπειτα να ξεκινήσεις να εξαπολύεις κατηγορίες σε κολλητούς και κολλητές!

Μετά από ώριμη σκέψη και ένα ποτήρι βότκα εγώ κατέληξα στο συμπέρασμα πως είναι τρεις οι λόγοι:

#1. Είμαστε ανασφαλείς! Πιστεύουμε πως πρέπει να α έχουμε στον πλευρό μας κάποιον ο οποίος θα μας «τυραννά» γιατί νιώθουμε πως δεν αξίζουμε να έχουμε κάποιον ο οποίος θα μας συμπεριφέρεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

#2.Θέλουμε να ασχολούμαστε με άνδρες οι οποίοι δεν είναι διαθέσιμοι γιατί έτσι αναπτερώνουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση! Και πιστεύουμε πως όταν πάρουμε την προσοχή ενός άνδρα ο οποίος δεν έχει και ιδιαίτερο χρόνο, ότι είμαστε σημαντικές αλλά η αλήθεια είναι άλλη!

 

#3.Δίνουμε σημασία στο εξωτερικό περιτύλιγμα και αγνοούμε τον ψυχικό κόσμο του άλλου, γιατί θέλουμε να νιώθουμε πως έχουμε κατακτήσει κάτι το οποίο θέλουν όλες οι άλλες! Και ναι, δεν το κάνουν μόνο οι άνδρες αυτό! Και οι γυναίκες αναζητούν κάποιον ο οποίος είναι «ωραίος» και πολλές φορές αγνοούν έναν κακό χαρακτήρα ή κάποια ψεγάδια με σκοπό να βγάλουν την πολυπόθητη selfie και να κερδίσουν μερικά likes!