Σχέσεις

Οι σχέσεις που δημιουργούμε στη ζωή μας γίνονται γιατί θέλουμε να ζήσουμε τον έρωτα, να λάβουμε και να δώσουμε αγάπη και να υπάρχει συντροφικότητα! Αλλά υπάρχουν φορές όπου τα πράγματα δεν πάνε καλά και υπάρχουν πολλοί λόγοι.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν ευδοκιμεί μια σχέση είναι η επιλογή του λάθος συντρόφου και πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε ότι ο άνθρωπος που στέκεται απέναντι μας δεν είναι αυτός που χρειαζόμαστε για να πάρουμε αυτά που θέλουμε!

 

Ποια είναι αυτά τα λάθη:

#1.Διαλέγεις μόνο με βάση την εμφάνιση! Πώς περιμένεις ματάκια μου να πάει καλά το σύστημα αν κοιτάς μόνο κοιλιακούς και δικέφαλο; Δε λέω… είναι σημαντικό αλλά πρέπει να κοιτάζεις άλλα πράγματα όπως είναι το χιούμορ, η συνέπεια, η εμπιστοσύνη και άλλα!

#2. Κοιτάζεις δεσμευμένους! Ένα θέμα το οποίο κάνει τζιζ από χιλιόμετρα και θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις γιατί δεν είναι καλό! Υπάρχουν πολλές «πορτοκαλιές», «κερασιές» και άλλα «φρούτα» για να διαλέξεις!

#3.Δεν ξεκαθαρίζεις από την αρχή τα «θέλω» σου και απλά ακολουθείς το ρέμα μέχρι να βρεθείς σε γκρεμό! Να επικοινωνείς τα «θέλω» σου και αν ο άλλος δεν μπορεί να τα δεχτεί (εφόσον δεν είναι παράλογα) τότε πας παρακάτω!