Σχέσεις

Σχέσεις : Καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι επιλέγουν να συναναστραφούν με πρόσωπα τα οποία τους τραβούν το ερωτικό ενδιαφέρον και έρχονται πολύ κοντά για να νιώσουν τον έρωτα και την αγάπη! Όμως, υπάρχουν και οι περιπτώσεις των ανθρώπων που έχουν έναν συγκεκριμένο ρόλο ο οποίος είναι σκέτη ταλαιπωρία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων οι οποίοι ονομάζονται “Λευκοί Ιππότες” στον κόσμο των σχέσεων και στην ουσία πρόκειται για πρόσωπα που θεωρούνται “σωτήρες” και προσπαθούν να σώσουν το πρόσωπο με το οποίο κάνουν σχέση αλλά και την ίδια τη σχέση.

Μήπως αναγνωρίζεις μέσα σε αυτές τις πέντε κουβέντες, εσένα;

Σχέσεις – Ποια είναι τα σημάδια που φανερώνουν πώς έχεις το σύνδρομο του “Λευκού Ιππότη”

#1.Βρίσκεις συντρόφους “θύματα’

Οι σύντροφοι που επιλέγεις έχουν ένα συγκεκριμένο ψυχικό μοτίβο! Έχουν όλοι να μοιραστούν πονεμένες ιστορίες και εσύ αμέσως νιώθεις πως πρέπει να τους βγάλεις από τη μιζέρια τους!

#2.Πολλά συναισθήματα από την αρχή

Από την αρχή θέλεις να δείξεις τα πολλά συναισθήματα που νομίζεις ότι έχεις έτσι ώστε να πείσεις το πρόσωπο πως μόνο εσύ μπορείς να το αγαπήσεις με τον τρόπο που του αξίζει!

#3.Δεν αφήνεσαι

Όταν κάποιος έχει το σύνδρομο του “Λευκού Ιππότη” δεν επιτρέπει στον εαυτό του να είναι ευάλωτος! Θέλει να είναι ο δυνατός, ο άτρωτος και αυτός που μπορεί να τα αντιμετωπίσει και να τα λύσει όλα!

Τσέκαρε και αυτά: