Σχέση εξ αποστάσεως

Σχέση εξ αποστάσεως: Μπήκες στη διαδικασία να ασχοληθείς με έναν άνθρωπο που ζει σε μια άλλη χώρα, σε μια άλλη Ήπειρο ή σε μια άλλη πόλη της Ελλάδας; Και έχεις αρχίσει να πελαγώνεις με τη φάση γιατί δεν ξέρεις πως να χειριστείς την κατάσταση; Θα σου πούμε εμείς!

Been there, done that είναι η συγκεκριμένη κατάσταση, αφού στο παρελθόν έχουμε μπει και εμείς σε τέτοιες διαδικασίες και μπορούμε να σε καταλάβουμε ΑΠΟΛΥΤΑ! Είναι μια πολύ δύσκολη φάση, αλλά μπορεί να γίνει καλή αν είσαι αποφασισμένος/η ότι θέλεις πραγματικά να είσαι με αυτόν τον άνθρωπο και το ίδιο και εκείνος!

Ναι υπάρχει στεναχώρια, ναι υπάρχουν νεύρα γιατί δεν μπορείς  να τον/την έχεις μαζί σου όποτε θες! Αλλά αυτά έχει η ζωή και έκανες αυτή την επιλογή για κάποιον λόγο!

5 tips για να ηρεμήσεις και να συνεχίσεις μια όμορφη σχέση έστω και από απόσταση:

#1.Πρέπει να υπάρχει συνεχής επικοινωνία! Δε γίνεται να κάνετε να μιλήσετε 2-3 μέρες! Καθημερινά πρέπει να υπάρχει επαφή!

#2.Οι βιντεοκλήσεις είναι σωτήριες! Πλέον ζούμε σε μια εποχή όπου δε χρειάζεται να στέλνουμε γράμμα με ταχυδρομικό περιστέρι!

#3.Φωτογραφίες, βίντεο και ότι άλλο μπορείς για να βάλεις το άτομο με το οποίο θες να είσαι στην καθημερινότητα σου!

#4.Ξεκαθαρίστε τα ταξίδια! Πότε θα πας, πότε θα έρθει και όλα τα σχετικά! Μην αισθανθείς ούτε λεπτό ότι πιέζεις μια κατάσταση!  Μαζί επιλέξατε πως θέλετε να κάνετε αυτό το βήμα!

#5.Βρείτε έναν τρόπο να περνάτε χρόνο μαζί! Πήγαινε γυμναστήριο και κάντε μαζί γυμναστική μέσω βίντεοκλήσης, δείτε μια ταινία μαζί μέσω βιντεοκλήσης ή διοργανώστε ένα date night μέσω βίντεο! Θα σε κρατήσει για λίγο μέχρι να μπεις στο αεροπλάνο και να πας να βρεις το αμόρε!

Κάποια στιγμή θα έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλετε και ίσως είστε μαζί στην ίδια πόλη! Στο ευχόμαστε αγάπη!