σχέση

Τα social media αποτελούν βασική καθημερινή ασχολία μας, αλλά μπορούν να γίνουν αποτρεπτικός παράγοντας για τη δημιουργία όταν αναφερόμαστε σε μια σχέση.

Τώρα που το lockdown μάς έχει βάλει για τα καλά μέσα στο σπίτι, η αύξηση της συμμετοχής μας στα social media είναι λογικό να αυξηθεί.

Αλλά τι γίνεται όταν ανεβάζεις τα πάντα στο ίντερνετ;

Οκ, καταλαβαίνουμε ότι είσαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να ανεβάζει συχνά πυκνά stories, φωτογραφίες και γενικά να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στον διαδικτυακό κόσμο, αλλά μήπως δεν έχεις σκεφτεί κάτι σημαντικό;

Κλαίγεσαι συνεχώς στους φίλους και στις φίλες σου ότι δε μπορείς να σταυρώσεις ούτε μια σχέση, αλλά πρέπει να σκεφτείς ότι όταν ανεβάζεις τα πάντα στα social media τότε γιατί να μπει κάποιος άνθρωπος να θέλει να σε γνωρίσει περισσότερο;

Μα του τα δίνεις όλα στο πιάτο, βρε αγάπη μου! Μα, οι φωτογραφίες με τα νέα σου παπούτσια, μα τα stories με τα τραγούδια που σου αρέσουν, μα οι selfies με τον σκύλο… Όλα τα μάθαμε! Άσε και τίποτα για μυστήριο!

Αυτομάτως, έτσι έδωσες τρία στοιχεία σε όλον τον κόσμο για σένα! Ότι σου αρέσουν αυτό το στυλ παπουτσιών, ότι σου αρέσει αυτό το είδος μουσικής κι ότι αγαπάς τα ζώα!

Καλό είναι να περιορίσεις τα πολλά πολλά στα social media!