Σχέση μετά τον χωρισμό

Σχέση μετά τον χωρισμό: Πολλές είναι φορές που μετά από έναν χωρισμό, κάποιοι αποφασίζουν να μπουν σε μία νέα σχέση με σκοπό φυσικά να μην πονέσουν.

ad

Αυτές είναι οι σχέσεις rebound και παρά το γεγονός πως δεν είναι ψέμα πως ο έρωτας με έρωτα περνάει, ωστόσο θα πρέπει αυτός που το κάνει να ξεχωρίσει το λόγο που το κάνει!

Στην ουσία ο άνθρωπος που μπαίνει αμέσως μία σχέση θα πρέπει να απαντήσει εάν είναι όντως ερωτευμένος ή απλά είναι ενθουσιασμένος και φυσικά το ερώτημα εάν απλά θέλει έναν άνθρωπο δίπλα του!

Και η σχέση μετά τον χωρισμό είναι μία νέα μόδα, αφού πλέον οι άνθρωποι δεν αντέχουν τη μοναξιά και ψάχνουν τρόπο να αναπληρώσουν το κενό τους με όποιο τρόπο μπορούν. Μάλιστα, σύμφωνα με στατιστικές οι ηλικίες που το κάνουν κυρίως αυτό είναι από 20 έως 35 ετών και αυτό έχει να κάνει με την ανασφάλειά τους να μείνουν μόνοι τους.

Έτσι βρίσκουν αυτό τον τρόπο προκειμένου να τονώσουν την πεσμένη τους αυτοπεποίθηση, ενώ στην ουσία είναι παντελώς ανέτοιμοι. Έτσι δεν κοροϊδεύουν μόνο τον εαυτό τους, αλλά και τον άνθρωπο που ενδεχομένως θέλει ουσιαστικά να επενδύσει σε μία νέα σχέση.

Ο νέος άνθρωπος για αυτούς τους ανθρώπους που το κάνουν στην ουσία δεν αποτελεί ένα πρόσωπο το οποίο έχουν ερωτευτεί, αλλά μία παρηγοριά.

Μάλιστα, ο χωρισμένος αντί να ασχοληθεί λίγο με τον εαυτό του για τη διαδικασία της αυτογνωσίας, βρίσκει ένα πρόσωπο και προσπαθεί μέσα από αυτό να ζήσει όλα εκείνα που δεν έζησε στην προηγούμενη σχέση! Δεν θα νιώθει καμία χαρά και κανέναν ενθουσιασμό να μάθει από την αρχή ένα νέο πρόσωπο, αλλά θα το βιώνει σύμφωνα με τον χαρακτήρα του πρώην συντρόφου του.

Το νέο όταν έρχεται την κατάλληλη ώρα σου δημιουργεί ένα πάθος να γνωρίσεις τον άλλον! Οπότε προσοχή σε όσους έχουν χωρίσει πρόσφατα να μην μπαίνουν αμέσως σε μία σχέση μετά τον χωρισμό.

Ad