Schiaparelli

O oίκος Schiaparelli παρουσίασε την αμφιλεγόμενη συλλογή του στην εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής στο Παρίσι και πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να δει από κοντά τα έργα τέχνης που δημιουργεί το συγκεκριμένο brand.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Ο οίκος είναι γνωστός για τα ιδιαίτερα ρούχα τα οποία δημιουργεί καθώς πολλά θυμίζουν έργα τέχνης και δεν είναι λίγες οι celebrities που έχουν επιλέξει κατά καιρούς να δοκιμάσουν να φορέσουν τις δημιουργίες που θεωρούνται εξαιρετικά δύσκολες και μοναδικές.

Στην πασαρέλα ανέβηκαν μοντέλα όπως η Ναόμι Κάμπελ και η Ιρίνα Σάικ, οι οποίες φόρεσαν δυο δημιουργίες οι οποίες έφεραν τα κεφάλια δυο ζώων : ενός λιονταριού και ενός λύκου.

Οι δημιουργίες που παρουσιάστηκαν είναι εμπνευσμένες από το ζωικό βασίλειο και από τη “Θεία Κωμωδία” του Δάντη και τους εννέα κύκλους της κόλασης. Μάλιστα, υπήρξαν πολλές αντιδράσεις με τις δημιουργίες από τις φιλοζωικές οργανώσεις οι οποίες πιστεύουν πώς ήταν ωμή εκμετάλλευση των ζωών.

Ο οίκος δήλωσε πως δεν εκμεταλλεύτηκε κανένα ζώο και πως η κολεξιόν δημιουργήθηκε με αυτές τις προσομοιώσεις ζώων καθώς ήταν κύρια πηγή έμπνευσης.

Τσέκαρε το βίντεο :

Ο οίκος Schiaparelli έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο και ακόμη δεν έχει κοπάσει το αγέρι!

Τσέκαρε και αυτά :