Σειρές

Σειρές : «The New Look» είναι ο τίτλος νέας σειράς για τους θρυλικούς σχεδιαστές μόδας, Κριστιάν Ντιορ και Κοκό Σανέλ που θα είναι διαθέσιμη στην Apple TV+.

Η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε ότι σεναριογράφος, σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός της δραματικής σειράς είναι ο Τοντ. Α. Κέσλερ. Ο Μπεν Μέντελσον θα υποδυθεί τον Κριστιάν Ντιορ και η Ζιλιέτ Μπινός θα ενσαρκώσει την Κοκό Σανέλ.

Η σειρά περιγράφεται ως «ένα επικό θρίλερ» που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής του Παρισιού κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Η βασιλεία της Κοκό Σανέλ ως της πιο διάσημης σχεδιάστριας μόδας στον κόσμο τερματίζεται με τον Κριστιάν Ντιορ να αναδύεται βοηθώντας να επιστρέψει το πνεύμα και η ζωή στον κόσμο με το πρωτοποριακό, εμβληματικό αποτύπωμα ομορφιάς και επιρροής που θα συνεχίσει να καθορίζει τις επόμενες γενιές».

Η σειρά «The New Look», σύμφωνα με πηγές, έχει τη δυνατότητα να γίνει ανθολογία που θα επικεντρώνεται σε μια νέα ιστορία του κόσμου της μόδας σε κάθε σεζόν.

Η εκπομπή θα εξερευνά τις ιστορίες των συγχρόνων και των αντιπάλων του Dior: Chanel, Balmain, Balenciaga, Givenchy, Pierre Cardin, Yves Saint Laurent και άλλων, σύμφωνα με το THR.

H Αpple TV+ αναπτύσσει και άλλες νέες σειρές, όπως τη «Mrs. American Pie» και τη «Sunny».