Σειρές Netflix

Σειρές Netflix : Για κάποιον λόγο, τον οποίο δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε ακόμη, οι άνθρωποι της γνωστής πλατφόρμας ταινιών και σειρών αποφάσισαν να κοπούν κάποιες σειρές οι οποίες είχαν ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η πλατφόρμα φιλοξένησε τον Οκτώβριο μια σειρά η οποία ήταν σκοτεινή και περιείχε ένα αγαπημένο “συστατικό”… τη μαγεία! Και αποφασίστηκε πώς δε θα συνεχίσει σε μια ακόμη σεζόν.

Στη σειρά είδαμε ένα νεαρό παιδί να “παλεύει” μέσα του αλλά και με άλλους για να κατανοήσει αυτό που είναι πραγματικά!

Δυστυχώς, έπεσε και αυτή η σειρά στη λούπα του Νetflix και δε θα απολαύσουμε κάποια άλλη σεζόν, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα!

Σειρές Netflix – Οι άνθρωποι της πλατφόρμας αποφάσισαν να ακυρώσουν άλλες δυο σειρές που είχαν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο. Το “Winxh Saga” και το ”Warrior Nun”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix US (@netflix)

O κόσμος έγινε έγινε έξαλλος με αυτές τις αποφάσεις και προσπάθησε μέσω Twitter να σώσει τις σειρές αλλά από ότι φαίνεται, δεν ιδρώνει το αυτί της πλατφόρμας και δε θα τις δούμε να επιστρέφουν.

Aπό ότι φαίνεται, το project που έχει ενθουσιάσει τους ανθρώπους του Netflix είναι το “Wednesday” και ρίχνει όλο το βάρος του εκεί!

Τσέκαρε και αυτά :

Πρωτοχρονιά 2023 :Ποιοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν στο Σύνταγμα

Survivor All Star : Το ξεκαθάρισμα για το trailer