Σειρές Νetflix

Σειρές Νetflix : Ανακοινώθηκε η πολυπόθητη επιστροφή της σειράς “Shadow and bone” και οι φανς του Twitter “ούρλιαξαν διαδικτυακά” από τη χαρά τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Oι άνθρωποι του Netflix ανακοίνωσαν πως η δεύτερη σεζόν της σειράς θα επιστρέψει στην πλατφόρμα στις 16 Μαρτίου του 2023 και υπάρχει κάποια χαρά!

Μέσω του Twitter δημοσιεύτηκαν και κάποιες εικόνες οι οποίες μας προετοιμάζουν για τη σειρά και ανυπομονούμε!

Η σειρά βασίζεται στο πρώτο μυθιστόρημα της τριλογίας που έχει δημιουργήσει η συγγραφέας Leigh Bardugo, και κατάφερε να γίνει μια από τις αγαπημένες των χρηστών του Netflix.

Σειρές Νetflix – Ποια είναι η υπόθεση της σειράς 

Σε ένα κόσμο όπου οι πόλεμοι είναι διαρκείς και συχνοί, η ορφανή πολεμίστρια Αλίνα Σταρκοφ, ανακαλύπτει μια δύναμη η οποία δεν περιγράφεται και μπορεί να είναι το “κλειδί’ για να απελευθερωθεί η χώρα. Η σκοτεινή πτυχή καραδοκεί παντού, και η Αλίνα λαμβάνει εκπαίδευση από μια ελίτ πολεμιστών τους “Γκρίσα” και προσπαθεί να μάθει τα πάντα για να κατατροπώσει κάθε είδους κακό.

Οι σκευωρίες μεταξύ καλού και κακού εμφανίζονται και ανακαλύπτει πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και θέλει να δαμάσει τη δύναμη για να τα αποκαλύψει όλα.

Οι επικίνδυνες δυνάμεις που εξαπολύονται είναι ικανές να καταστρέψουν τα πάντα και εκείνη πρέπει να βρει τη δύναμη να κάνει το καλό για το οποίο προορίζεται!

Τσέκαρε και αυτά :

Μαγαζιά Αθήνα : Που μπορείς να “βγάλεις” τα νεύρα σου

Θεωρίες συνωμοσίας : Ο αριθμός 33 που φοβάται ο Κρουζ