Σειρές Netflix

Σειρές Netflix : Το “είδωλο” Wednesday Addams απέκτησε δική του σειρά μετά από τόσα χρόνια και τα πρώτα αποτελέσματα βγήκαν και είναι υπέρ της!

H νέα σειρά την οποία “υπογράφει” σκηνοθετικά ο Τιμ Μπάρτον, δε γινόταν να μην είναι καλή! Οι δημιουργοί του project, Alfred Gough και Miles Millar, επιστράτευσαν κάθε σκοτεινό εαυτό τους για να δώσουν το σωστό vibe και το αποτέλεσμα ήταν εξαίσιο.

MΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η επιλογή της Jenna Ortega ως το κορίτσι με τα δολοφονικά ένστικτα και τις μακριές μαύρες κοτσίδες, κατάφερε να κλείσει τα “στόματα” πολλών που έλεγαν πως σαν την Christina Ricci δεν έχει και ήταν απολαυστική, καθώς οι ατάκες που “εκσφενδόνιζε” ήταν τόσο ωμές αλλά ξεκαρδιστικές παράλληλα.

Η υπόθεση μπορεί να φαίνεται απλή αλλά δεν είναι! Δεν πρόκειται για άλλη μια σειρά που αναδεικνύει τα προβλήματα της GEN-Z γενιάς! Πρόκειται για ένα βιτριολική, μαύρη κωμωδία με έντονα τα στοιχεία του θρίλερ.

Τέρατα που δε φανταζόσουν, άνθρωποι με σκοτεινά μυστικά και μια μικρή “ντέντεκτιβ” να προσπαθεί να δώσει “τέλος” σε μια ματωμένη ιστορία! Η ερμηνεία της Ortega είναι κάτι που ίσως να μην περιμένεις και έχοντας ως είδωλο τον Μακιαβέλι, η Wednesday προσπαθεί να δείξει στον κόσμο πως η φάση παλεύεται και χωρίς social media και εντυπωσιασμούς.

Γιατί πρέπει να δεις τη νέα σειρά ASAP: 

#1. Η Wednesday είναι το απόλυτο “bitch mood”. Ένα σκοτεινό πλάσμα με έντισκτα τα οποία θα σόκαραν όσους ζουν στο συννεφάκι τους. Ωμή, με άποψη και λέει τα πράγματα με το όνομα τους και όπως πιστεύει εκείνη! Αν είσαι σε φάση που θέλεις να τα τινάξεις όλα στον αέρα και έχει βαρεθεί με τη βλακεία που επικρατεί εκεί έξω, τότε θα υπάρξει ταύτιση.

#2. Είναι καλογυρισμένη σειρά και δεν κάνε “κοιλιά” σε κανένα σημείο!

#3. Δε σε αφήνει σε “ησυχία”. Οι ατάκες που ξεστομίζει το κορίτσι είναι ανυπέρβλητες και ο τρόπος με τον οποίο την πλαισιώνουν οι υπόλοιποι ηθοποιοί έτσι ώστε να υπάρχει νόημα πίσω από τις κινήσεις της, είναι πολύ καλός!

Spoiler alert! Στο τέλος της σειράς αφήνεται να εννοηθεί πώς θα υπάρξει δεύτερη σεζόν και η χαρά είναι μεγάλη!

Τσέκαρε και αυτά :

Τάσεις : Τι λατρεύουν οι celebrities τον χειμώνα

Λεωφορεία : Τα οχήματα δίπλα στην Αττική οδό