Σειρές Netflix

Σειρές Netflix : Ένα από τα projects το οποίο μας άρεσε πολύ στη γνωστή πλατφόρμα αλλά κόπηκε δυστυχώς, ήταν το “Warrior Nun”και οι δημιουργοι της σειράς θέλησαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την “εκστρατεία” που έκαναν μέσω των social media για να μπορέσουν να πείσουν την εταιρεία να επαναφέρει την καλόγρια στις οθόνες τους.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η συγκεκριμένη σειρά ήταν εξαιρετικά δημοφιλής και κόπηκε πολύ γρήγορα αφού θεώρησαν κάποιοι πως δεν έχει να δώσει πολλά μετά το τέλος της 2ης σεζόν. Ωστόσο, οι θαυμαστές έχουν ζητήσει επίμονα την επιστροφή της αλλά οι άνθρωποι της γνωστής πλατφόρμας δεν έχουν πειστεί.

Ο δημιουργός της σειράς, Σίμον Μπάρι, αφού συμφώνησε με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του, θέλησε να ευχαριστήσει όλους συμμετείχαν στην καμπάνια των social media όπου και χρησιμοποιήθηκε το hashtag #SaveWarriorNun, και μοιράστηκε μια κομμένη σκηνή και πιο συγκεκριμένα τους διαλόγους της στο Twitter.

Σειρές Netflix – Πρόκειται για μια σειρά τη οποία δεν πρόλαβαν να γυρίσουν η Άβα και η Μπεατρίς και μπορείς να την τσεκάρεις παρακάτω.

Να σου πούμε πως υπάρχει ακόμη κόσμος που ποστάρει αναρτήσεις και ζητά την επιστροφή της σειράς!

Τσέκαρε και αυτά: