Σειρές Netflix

Σειρές Netflix: Ελπίζω να είσαι καλά μαναράκι μου και να ξεκινήσει σούπερ η εβδομάδα σου! Εμείς πάντως περάσαμε τέλεια το ΣΚ γιατί ξεκουραστήκαμε και είδαμε μια σειρά η οποία μας εξέπληξε ευχάριστα, παρά τις αρνητικές κριτικές που πήρε!

Η σειρά «Ratched» του Netxflix μας κράτησε μέσα στο σπίτι και δε θέλαμε να βγούμε μέχρι να ολοκληρώσουμε την πρώτη σεζόν!

Η Sarah Paulson είναι μια από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς καθώς οι ερμηνείες της στα «American Horror Story» και σε άλλες σειρές σχολιάζεται πάντα θετικά και αυτή τη φορά είναι εκπληκτική και στη σειρά Ratched!

 

Δε θα σου πούμε άλλα, παρά μόνο τους τρεις λόγους για τους οποίους πιστεύουμε πως πρέπει να δεις τη σειρά (σειρές Netflix):

#1.Θίγει ένα πολύ σημαντικό θέμα! Αυτό της ψυχικής υγείας! Μπορεί να είναι σε ακραία μορφή αλλά μας δείχνει πως προκύπτουν κάποιες συμπεριφορές οι οποίες τρομάζουν.

#2.Μιλά για την καταπιεσμένη σεξουαλικότητα και πως πίστευαν πως μπορούν να «θεραπεύσουν» άτομα που αγαπούν ανθρώπους του ιδίου φύλου στο παρελθόν!

#3.Μόδα! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι λυσσούν με το «Emily goes to Paris» και τα σύνολα της, όταν η Sarah Paulson και οι άλλες ηθοποιοί φορούν breathtaking outfits τα οποία θα θέλαμε όλες στην ντουλάπα μας!