Σειρές Nteflix

Σειρές Netflix : Αράζεις σπίτι, βαριέσαι, και δεν ξέρεις τι να κάνεις! Θέλεις να δεις κάτι στη γνωστή πλατφόρμα αλλά δεν ξέρεις τι! Σου έχουμε τη λύση και είναι extra spice!

 

Περάσαμε και εμείς τη φάση σου, αλλά κάνοντας μια “βόλτα” στο Netflix, “πέσαμε” πάνω σε μια σειρά η οποία μας τράβηξε την προσοχή και αποφασίσαμε να τη δούμε!

Η σειρά λέγεται “Hollywood” και πρέπει να σου πούμε πώς έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί μας μεταφέρει σε μια εποχή όπου η βιομηχανία των ταινιών δεν ήταν αυτό που ξέρουμε σήμερα!

Ο Ράιν Μέρφι – γνωστός για το American Horror story – υπογράφει τη μεταπολεμική σειρά όπου επίδοξοι ηθοποιοί προσπαθούν μέσα από διάφορες ίντριγκες και πολύ … έρωτα να κερδίσουν μια θέση σε ταινίες που δημιουργούνται από τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής.

Οι ηθοποιοί μέσω διαφόρων μεθόδων προσπαθούν να γίνουν πρωταγωνιστές σε ταινίες που ο κόσμος θα αγαπήσει αλλά υπάρχει ένα project το οποίο κάνει τη μεγάλη ανατροπή καθώς η πρωταγωνίστρια είναι μια γυναίκα που διαθέτει σοκολατένιο δέρμα και αυτό δεν είναι κάτι που επιτρέπει η τότε κοινωνία!

Τσέκαρε και το trailer : 

 

Είναι από τις σειρές που θα μπορούσες να δεις ενώ αράζεις σπίτι και να χαλαρώσεις!

 

Τσέκαρε και αυτό : Σπύρος Μαρτίκας : Η μεγάλη αλλαγή του