Σειρές Netflix

Σειρές Netflix: Έξαλλοι είναι οι χρήστες της πλατφόρμας καθώς θέλουν διακαώς να επιστρέψει η σειρά “Warrior Nun” με την τρίτη σεζόν της.

ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Μετά από το παγκόσμιο hashtag #saveWarriorNun, οι χρήστες επιστρέφουν με μια νέα φράση που έχει γίνει viral και παράλληλα trend στο Twitter καθώς θέλουν να δουν την τρίτη σεζόν και να μάθουν τι πραγματικά συνέβη με τις μοναχές πολεμίστριες.

Στο τέλος της δεύτερης σεζόν της αγαπημένης σειράς βλέπουμε τη μοναχή πολεμίστρια να είναι βαριά τραυματισμένη και να μπαίνει στη δίνη. Αλλά από εκεί και πέρα…κενό! Και ενώ όλοι περιμέναμε να εμφανιστεί η τρίτη σεζόν, ξαφνικά ανακοινώθηκε πώς δε θα τη δούμε στην πλατφόρμα.

Πλέον ο κόσμος του Twitter ζητά από το Netflix να διορθώσει το λάθος του με το hashtag #NetflixCorrectyourmistake και όλοι επιθυμούν την επιστροφή της σειράς η οποία είναι από τις πολύ καλές.

Σειρές Netflix – Εμείς να πούμε με τη σειρά μας πως θα θέλαμε να επιστρέψει και η σειρά Winx Saga, η οποία κόπηκε και αυτή με τη σειρά της και δε θεωρούμε καθόλου δίκαιη αυτή τη διακοπή!

Περιμένουμε να δούμε αν θα σωθεί η “Μοναχή καλόγρια” και πως θα αντιδράσει η πλατφόρμα!

Τσέκαρε και αυτά: