Σειρές Netflix

Σειρές Netflix : Ένα νέο project αναμένεται να εμφανιστεί στη γνωστή πλατφόρμα τον επόμενο μήνα και ήδη μετράμε μέρες διότι πρόκειται για να ένα πολιτικό θρίλερ το οποίο ακούγεται πως είναι συναρπαστικό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η σειρά “The Diplomat” αναμένεται να είναι διαθέσιμη στις 20 Απριλίου και δημιουργός της είναι η Ντέμπορα Καχν η οποία έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με σειρές όπως είναι το “Homeland” και το “West Wing””.

Η Ντέμπρα Καχν σημειώνει για τη σειρά :

“Είναι δύσκολο να διατηρήσεις μια σχέση, είτε πρόκειται για γάμο είτε για στρατιωτική συμμαχία. Αλλάζουμε, ο κόσμος αλλάζει, κι όμως θέλουμε αυτές οι σχέσεις να συνεχίζονται για πάντα”.

Πρόκειται για μια σειρά η οποία ασχολείται με τις μακροχρόνιες σχέσεις που αφορούν στις διπλωματικές και στις προσωπικές.

Σειρές Netflix – Ποια είναι η υπόθεση

Η Κέιτ Γουίλερ είναι μια διπλωμάτης η οποία βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο ως νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ και πρέπει να διαπρέψει στις ζώνες κρίσεων. Εκεί θα πρέπει να μάθει πως λειτουργεί το προσκήνιο και θα βρεθεί αντιμέτωπη με διάφορες κρίσεις ενώ θα πρέπει να μάθει πως να διαχειριστεί προσωπικές καταστάσεις καθώς είναι παντρεμένη με έναν διπλωμάτη και πολιτικό αστέρα.

 

Τσέκαρε και αυτά: