Σειρές Netflix

Σειρές Netflix : O Berlin είναι ένας από τους ήρωες που κατάφερε να ξεχωρίσει στη πασίγνωστη σειρά “La Casa De Papel” και απέκτησε τη δική σειρά στη γνωστή πλατφόρμα που επιλέγουμε κατά καιρούς για να απολαύσουμε ταινίες και σειρές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

H spin-off σειρά που θα προβληθεί στην πλατφόρμα θα μας παρουσίασει καταστάσεις που είχαν πριν την ιστορία που είχαμε δει στο “La Casa De Papel” και θα μάθουμε για μια από τις μεγάλες ληστείες που είχε πραγματοποιήσει ο ήρωας.

Το πρίκουελ αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στο Netflix τον Δεκέμβριο του 2023 και οι θαυμαστές της γνωστής σειράς είδαν το νέο trailer και η ανυπομονησία είναι μεγάλη.

Ο Πέντρο Αλόνσο ενσαρκώνει τον Berlin και θα τον δούμε να δημιουργεί μια άλλη συμμορία και στο νέο trailer φαίνεται πως ο περίφημος ληστής έκανε τα πρώτα του βήματα σε μια πόλη που είναι γεμάτη φως. Το Παρίσι!

Σειρές Netflix – Tσέκαρε το βίντεο :

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν στις 3 Οκτώβριου στο Παρίσι και στη Μαδρίτη λαό στο Καστοριά βρίσκονται ηθοποιοί όπως η Μισέλ Τζένεραλ, ο Τρίσταν Ουλόα, ο Χούλιο Πίνα Φερνάντες και άλλοι.

Ο ναρκισσιστής κλέφτης επιστρέφει και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η σειρά!

 

Τσέκαρε και αυτά: