Σειρές Netflix

Σειρές Netflix :Το trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς “Shadow and Bones” κυκλοφόρησε και από ότι φαίνεται έχουμε πολλά που θα πρέπει να διαχειρστούμε διότι η ιστορία εξελίσσεται σε κάτι μοναδικό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Το επίσημο trailer της σειράς για τη 2η σεζόν είναι συναρπαστικό και στις 16 Μαρτίου του 2023 θα κάνει πρεμιέρα καθώς οι δημιουργοί δε θέλουν να περιμένουν περισσότερο διότι ο κόσμος έχει αγωνία.

Σειρές Netflix  – Ποια είναι η ιστορία του “Shadow and Bones”

Μια ορφανή πολεμίστρια, η Αλίνα, βρίσκεται σε ένα κόσμο που μαστίζεται από πολέμους και προσπάθεια να βρει άκρη με τις δυνάμεις που έχει αναπτύξει γιατί μπορεί να είναι η λύση για να απελευθερωθεί η χώρα.

Η Σοτεινή Πτυχή καραδοκεί και η Αλίνα εκπαιδεύεται ως μέλος μιας ελίτ που θεωρείται μαγική για να μπορέσει να δαμάσει τη δύναμη της. Οι Γκρίσα είναι αυτοί που θα τη βοηθήσουν αλλά όσο περνά ο καιρός ανακαλύπτει πως υπάρχουν σύμμαχοι και εχθροί.

Η σειρά είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της τριλογίας Grisha που έχει δημιουργήσει η Λέιχ Μπαργκούντο και αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο καθώς ο κόσμος λατρεύει την ιστορία.

Τσέκαρε και αυτά: