Σειρές Netflix

Σειρές Netflix : Ο αγαπημένος stalker και ιδιαίτερος χαρακτήρας της σειράς “You” , Τζο , επέστρεψε στο πρώτο μέρος της τέταρτης και τελευταίας σεζόν και όλοι είδαμε τις αλλαγές που έκανε στη ζωή του. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος θα γίνουν οι μεγάλες ανατροπές και το νέο trailer προκαλεί ερωτήματα τα οποία μένουν προς το παρών αναπάντητα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το δεύτερο μέρος της 4ης σεζόν έρχεται στις 9 Μαρτίου και εκεί θα δούμε τον Τζο να μαθαίνει πράγματα τα οποία θα του προκαλέσουν μεγάλο ενδιαφέρον ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να βρει τρόπους για να μπορέσει να ξεφύγει από όλες τις σκέψεις που είναι περίεργες. Άλλωστε αυτό που πραγματικά αποζητά είναι ο έρωτας με τα όλα του.

Σειρές Netflix – Ο Τζο βρίσκεται στο Λονδίνο και ανακαλύπτει πως υπάρχει ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράζεται κάποια κοινά τα οποία δεν περιμένει αλλά θα είναι αρκετά για να του απασχολήσουν το μυαλό από την μεγάλη επιστροφή που δεν είναι άλλη από την πρώην σύζυγο του;

Τσέκαρε το :

Στη σειρά πρωταγωνιστούν :

Penn Badgley,Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman, Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter, Adam James.

 

Tσέκαρε και αυτά: