Σελένη Φωτιάδη

Η Σελένη Φωτιάδη είναι ένα από τα κορίτσια του φετινού “My Style Rocks” που έχει καταφέριε να τραβήξει τα βλέμματα από την αρχή του παιχνιδιού καθώς διαθέτει εξαιρετικό λόγο, ντύνεται πολύ ιδιαίτερα και ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει τα concepts και τα φτιάχνει στο μυαλό της μας θυμίζει πολλές στιγμές από μια απλή καθημερινότητα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η παίκτρια του ριάλιτι μόδας έχει μεγάλη αγάπη στα ιδιαίτερα ρούχα και είναι μια καλλιτεχνική ψυχή η οποία όμως ξέρει πολύ καλά από νομικά μιας και οι σπουδές της αφορούν αυτόν τον κλάδο. Θέλει να δείξει στα κορίτσια τις δικές της προτάσεις και δε φοβάται να πει τη γνώμη της ανοιχτά, ασχέτως αν συμφωνούν οι άλλοι ή όχι.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φανερώνει την αγάπη της για τη φωτογραφία και έχει αναρτήσεις πολλές εικόνες όπου δε φορά ρούχα αλλά μαγιό και είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος! Η καλλίγραμμη φιγούρα της είναι εντυπωσιακή και τα likes πέφτουν βροχή σε αυτές τις εικόνες!

Η Σελένη είναι ένα από τα κορίτσια που δεν μπορεί να κρατήσει τις σκέψεις της κρυφές και την έχουμε δει στο ριάλιτι μόδας να στέκεται αγέρωχη απέναντι σε διάφορα σχόλια τα οποία γίνονται προς το άτομο της ενώ δε δίστασε να τα “βάλει” και με τον Δημήτρη Σκουλό όταν εκείνος αναφέρθηκε (δεν είπε κάτι κακό ο άνθρωπος) στους γονείς της. Ήταν μια πολύ περίεργη στιγμή της αλλά ξεχάστηκε γρήγορα!

Κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τη Σελένη Φωτιάδη

  1. Είναι 34 ετών
  2. Μένει στην Αθήνα
  3. Έχει σπουδάσει νομικά
  4. Έχει εκδώσει δυο βιβλία! Μια ποιητική συλλογή και ένα μυθιστόρημα
  5. Ασχολείται με το θέατρο και συμμετέχει σε παράσταση που έχει ως θέμα την έμφυτη βία
  6. Της άρεσε να ξεχωρίζει και θεωρεί τον εαυτό της πολύ δημιουργικό!

Τσέκαρε και αυτά: