Σελένη Φωτιάδη

Μια απίστευτη στιγμή σημειώθηκε στο “My Style Rocks“, καθώς η Σελένη Φωτιάδη αποχώρησε από το πλατό του ριάλιτι μόδας κλαίγοντας διότι δεν αντέχει άλλο με την κριτική και με όσα ακούγονται αλλά η παραγωγή φάνηκε να μην έχει διάθεση να δείξει το πλάνο ενώ το είδαμε στο trailer!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η παίκτρια του ριάλιτι μόδας δεν έχει σταματήσει να παραπονιέται για τις βαθμολογίες – όπως πολλές άλλωστε – και παρόλο που εμφανίστηκε με μια μικρή ειρωνεία αλλά πολύ χαμόγελο μπροστά στις συμπαίκτριες της δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί μπροστά στην κριτική επιτροπή και έγινε ένας μικρός χαμός!

O Δημήτρης Σκουλάς της είπε πως έχει ντυθεί πικ νικ και εκείνη του είπε πως έχει κρίνει looks με δυο μόνο ρούχα και έχει πει πολλά καλά λόγια.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν αυτή που είπε ξέσπασε κατά της Σελένης καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει πως έκανε μια τέτοια εμφάνιση και ήταν πάρα πολύ αυστηρή μαζί της.  Της είπε πως έχει φέρει ένα φόρεμα που είναι τραπεζομάντηλο και δεν μπορεί να καταλάβει τι σκεφτόταν.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης της είπε πως είναι απαιτητικοί από τα κορίτσια που πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν περισσότερα.

Η Σελένη Φωτιάδη είναι πολύ συναισθηματικά φορτισμένη και αυτό την οδήγησε να αποχωρήσει από το πλατό φωνάζοντας πως δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο αλλά αυτό δε το είδαμε στο σημερινό επεισόδιο ενώ στο trailer το είδαμε ξεκάθαρα!

Άραγε τι να έχει συμβεί;

Τσέκαρε και αυτά: